![]() |
Re: BH 04 ARO
Quote:
|
sincer itzi zic ....ca si eu mor dupa masina asta ......tot urs as vrea sa am si eu .....si sinceri sa fim ...arata prea bine tunate ....si mai ales la un BURN ..un drift .....e masina potrivita la locu potrivit
|
Quote:
|
.."bafta la urs" ....adica sa dea domnu sa fac rost de bani mai rpd sa imi iau un urs ....toata lumea zice ca sa nu imi iau ...ca , consuma mult (asta stiu) ....ca zice ca nu se gasesc piese ca se strica rpd .......DAR TOT NU IMI IAU GANDUL DE LA EL
|
Quote:
bafta cu masina si nu te descuraja! |
Quote:
daca era asa.... se mai cumparau bmw-euri? mai aveau reputatia aia? |
si eu am auzit chestia cu consumul monstru.
Eu am o boala pt ursi d p la 11 ani cand am auzit d ursulet si nu stiam care e ala, pana mi-a aratat unu, stiam masina dar nu stiam k i se zice asa, d atunci tot ce imi doresc este sa am un urs. ma razgandisem la un momentdat, consumul, anu' si ma reprofilasem dar...tot park atunci cand vad un BMW ma iau fiorii. Chiar si acum la vw fest, printre atatea golfuri tunate nu am simtit acewlasi sentiment ca atunci cand am iesit din parcare si am vazut un urs trecand prin fata mea.....ufff |
..consumul ...adica10-12% depinde acum...unora li se pare mult care au masini pe gaz ...sau cine stie ce masini care mananca putzin ...dar cand itzi iei masina asta nu te gandesti la economie .....
|
al meu de exemplu afara consuma 9-10 max iar in oras vara 16-18,iarna 18-22.dar nu am nici un cuvant.asta e.
|
despre asta era vorba ....ca nu potzi zice ca e o masina economica mah ..intradevar o consuma el .......dar nu degeaba ....
|
la ce modificari ai tu Domy, e aproape normal sa consume atat...
orice masina modificata la motor, modificata ca lumea, consuma mai mult decat cea de serie (sa nu vb de diesele chip-ate)... la cate modificari ai tu la motor, ar fi culmea sa nu iti creasca consumul. dar, merge de consumul ala, cel putin eu asa zic ;) |
...pai daca te apuci sa modifici ..nu te mai uitzi la consum ...acum depinde de partea financiara a fiecaruia ..pt ca unu care nu are bani ..no sa isi modifice..o sa isi cumpere ceva care nu consuma mult ......iar sa scumpit benzina
|
Ursuletele sunt masini bune la toate:burn,drift.Si la faza cu consumu nu le poti avea p toate,dar 9-10 e destul d bine mai ales la c modificari ai domy.Si succes cu ursuletu most wanted
|
Odata ce ai boala cu ursuletu grau te mai lasi de ea...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning