Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - BH-04-ARO ///M5 Power + NX (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/10978-e30-bh-04-aro-m5-power-nx.html)

DOMY_m3 16-07-06 17:28

Re: BH 04 ARO

Quote:

Originally Posted by Most_Wanted
de unde pasiunea pt ....ursuletze ?

prima data cand am vazut ursulet am avut cam 14-15 ani.nu am stiut ce masina dar fiecare zii cand veneam de la scoala am oprit linga ea si am zis ca doar atata vreau de la viata sa am vreodata o masina ca si asta.Atuncea numa atata stiam ca e BMW dar in rest nimic,defapt era un urs 325i negru coupe cu trapa ,avea 2 dungi albe pe el si siiiiiii normal ca borbet A 9/16 fata spate.masina a fost cu nr din germania.oradenii stie despre care masina vorbesc .deja sant prieten bun cu fosta proprietar a masini (acuma are o randunica 320 coupe)deci normal ca fan BMW.DECI CRED CA DE ATUNCEA AM BOALA ASTA GRAVA.SI INCA TINE SI ACUMA.DAR NU IMI PARE RAU CA DE CATE ORI FAC O TURA CU URSU STIU SI SIMT CA AM ALES POTRIVIT....

Most_Wanted 16-07-06 17:45

sincer itzi zic ....ca si eu mor dupa masina asta ......tot urs as vrea sa am si eu .....si sinceri sa fim ...arata prea bine tunate ....si mai ales la un BURN ..un drift .....e masina potrivita la locu potrivit

DOMY_m3 16-07-06 18:02

Quote:

sincer itzi zic ....ca si eu mor dupa masina asta ......tot urs as vrea sa am si eu .....si sinceri sa fim ...arata prea bine tunate ....si mai ales la un BURN ..un drift .....e masina potrivita la locu potrivit

BINE VORBESTI FRATE.SI BAFTA LA URS...

Most_Wanted 16-07-06 18:04

.."bafta la urs" ....adica sa dea domnu sa fac rost de bani mai rpd sa imi iau un urs ....toata lumea zice ca sa nu imi iau ...ca , consuma mult (asta stiu) ....ca zice ca nu se gasesc piese ca se strica rpd .......DAR TOT NU IMI IAU GANDUL DE LA EL

dj16xxs 16-07-06 18:09

Quote:

Most_Wanted....toata lumea zice ca sa nu imi iau ...ca , consuma mult (asta stiu) ....ca zice ca nu se gasesc piese ca se strica rpd .......DAR TOT NU IMI IAU GANDUL DE LA EL
cine ti-a zis asta te-a mintit....piese se gasesc cate vrei....iar cu consumul sa le spui prietenilor ca nu se compara motorul de bmw cu 1.9 tdi al lor

bafta cu masina si nu te descuraja!

mertan 16-07-06 20:57

Quote:

.."bafta la urs" ....adica sa dea domnu sa fac rost de bani mai rpd sa imi iau un urs ....toata lumea zice ca sa nu imi iau ...ca , consuma mult (asta stiu) ....ca zice ca nu se gasesc piese ca se strica rpd .......DAR TOT NU IMI IAU GANDUL DE LA EL

daca era asa.... se mai cumparau bmw-euri? mai aveau reputatia aia?

claudiu lucian 17-07-06 10:17

si eu am auzit chestia cu consumul monstru.
Eu am o boala pt ursi d p la 11 ani cand am auzit d ursulet si nu stiam care e ala, pana mi-a aratat unu, stiam masina dar nu stiam k i se zice asa, d atunci tot ce imi doresc este sa am un urs. ma razgandisem la un momentdat, consumul, anu' si ma reprofilasem dar...tot park atunci cand vad un BMW ma iau fiorii.

Chiar si acum la vw fest, printre atatea golfuri tunate nu am simtit acewlasi sentiment ca atunci cand am iesit din parcare si am vazut un urs trecand prin fata mea.....ufff

Most_Wanted 17-07-06 15:35

..consumul ...adica10-12% depinde acum...unora li se pare mult care au masini pe gaz ...sau cine stie ce masini care mananca putzin ...dar cand itzi iei masina asta nu te gandesti la economie .....

DOMY_m3 17-07-06 22:21

al meu de exemplu afara consuma 9-10 max iar in oras vara 16-18,iarna 18-22.dar nu am nici un cuvant.asta e.

Most_Wanted 17-07-06 23:11

despre asta era vorba ....ca nu potzi zice ca e o masina economica mah ..intradevar o consuma el .......dar nu degeaba ....

daflyer_oradea 18-07-06 09:29

la ce modificari ai tu Domy, e aproape normal sa consume atat...
orice masina modificata la motor, modificata ca lumea, consuma mai mult decat cea de serie (sa nu vb de diesele chip-ate)...
la cate modificari ai tu la motor, ar fi culmea sa nu iti creasca consumul.
dar, merge de consumul ala, cel putin eu asa zic ;)

Most_Wanted 18-07-06 15:59

...pai daca te apuci sa modifici ..nu te mai uitzi la consum ...acum depinde de partea financiara a fiecaruia ..pt ca unu care nu are bani ..no sa isi modifice..o sa isi cumpere ceva care nu consuma mult ......iar sa scumpit benzina

Sl1V3R 18-07-06 20:23

Ursuletele sunt masini bune la toate:burn,drift.Si la faza cu consumu nu le poti avea p toate,dar 9-10 e destul d bine mai ales la c modificari ai domy.Si succes cu ursuletu most wanted

Alfa_band 19-07-06 02:43

Odata ce ai boala cu ursuletu grau te mai lasi de ea...

gangsta 19-07-06 03:02

Quote:

Originally Posted by Alfa_band
Odata ce ai boala cu ursuletu grau te mai lasi de ea...

That's true!!!;) Nu mi-as vinde ursu pt nici o alta masina...si daca a-si cumpara alta tot a-si tine ursu!!

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning