![]() |
Re: Maşina mea: Shobolanca - opel astra
Pai oscilam intre brembo maxx si astea. La coasta de est le-am gasit la 260 lei per buc respectiv 303 lei, dar le-am luat de la un magazin din vitan, de unde imi cumpar piese de obicei cu 260 lei buc, brembo maxx nu aveau.
Azi duc masina la mecanic sa le montez si sa vad ce mai am de schimbat pe la ea8) |
Quote:
|
Sper din tot sufletul sa nu patesti ca altii (si nu sunt putini) cu aceste discuri sa se fisureze
|
Am citit si eu.... Bine, un prieten a avut ebc turbo groove si dupa 3-4 luni s-au ovalizat...Nici nu stii ce sa mai cumperi:???: Sper sa am noroc:D
Uskt, sper ca mai poti sa aduci bari de opc, ca prin martie mi-ar trebui una pt spate8) |
Una peste alta, am montat discurile, extraordinar de multumit pana acum:D, sper sa nu am probleme pe viitor. Partea buna, dupa o vizita la doctor, toata articulatia e strong, partea proasta, zgomotele ciudata vin de la un amortizor care trebuie facut/refacut (abia ce le-am cumparat de noi prin septembrie), cred ca e o gresala de fabricatie, asta e.
Am lasat masina jos, jos de tot, ca am asteptat zapada degeaba si diseara fac un drum pe la craiova, unde o sa am treaba tot weekend-ul. Daca rezolv si amortizorul apoi chiar ma declar multumit de roaba si ma concentrez la alte modificari. Pana in aprilie trebuie sa o revopsesc si sa ii pun bara de opc + alte nimicuri estetice, nu de alta, dar expira casco si e pacat:D, dar pana atunci caut 2 gume de vara 215/40/16 in stare cat mai buna si o oferta buna pt reconditionat total jantele de vara. |
3 Attachment(s)
mi-am luat in sfarsit si grila irmscher:D
|
Quote:
|
Quote:
|
arata f bn cu ea!app..vad ca e asemanatoare cu cea de la Steinmetz!
|
Mulumesc, pai era si cazul. De cand mi-am luat masina am vrut sa schimb grila, dar mereu gaseam altceva de facut. Seamana putin cu cea de la steimntz, dar imi place mult mai mult asta.
|
Frumoasa masina :)
Drumuri Asfaltate ca ai nevoe de ele :D |
6 Attachment(s)
Merci pt urari!
Masina mea a fost sinistrata in corbeanca, la munca, azi am ajuns la ea si am dezapezit-o. Pana una alta am avut de ales din marele parc auto al societatii:D |
inzapezeala :D posteaza si aici https://forum.4tuning.ro/31-divertism...nzapezite.html
|
7 Attachment(s)
Deja m-am saturat de atata iarna... in primele poze, unde am farurile aprinse, am ramas suspendat:D, la 5m de locul de parcare. In rest e bine, scutul rezista, bara rezista, fibra rezista8)
|
Eşti prea tare dacă tu ai rămas acolo, suspendat! :lol:
Frumoasă este a naibii, chiar şi aşa înzepezită! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:26. |
- Copyright 2026 4Tuning