![]() |
Re: TM 02 KRF Dacia 1310 TLX
Deja cand apuci pe panta asta nu te mai uiti la cati bani bagi in masina,ci de unde faci bani sa bagi in masina.Eu vreau sa vad,kfr,ce ai de gand pe viitor cu masina.Mai faci ceva pe la motor?Si treaba cu franele super buna ;)
|
Quote:
|
am zis ce deja a bagat.. dar mai are.. treaba nu e terminata...
pe la motor... ceva sfaturi din batrani... sa dea el detalii daca vrea:P mandeologul... sustin ideea.. cu bani putini.. (in comparatie cu alte masini) iti faci o masina de rupe strada... |
Teoretic, nu e cam periculos cu gaurile alea date asa aproape una de alta?
|
Quote:
oricum sunt baieti care merg asa cu ele.... |
Quote:
in jur de 50 de ron a bagat in ea, restul, doar cat am desfacut noi masina... mie-mi plac fazele astea : "intreaba cineva cati bani ai bagat sa arate asa.." vine altu si zice 1000 de euro, si multa munca.. si atunci, revine pasionatul care a intrebat : "aaa, prea multi bani, prea multa munca, la banii astia, iti luai o pisicuta p**da" adevaratii pasionati ignora cocalarii, ignora pitzipoancele, pun pasiune, si bani multi in munca lor... intrebarile si remarcile tampite nu fac decat sa ii jigneasca ;) |
Quote:
|
Stiu asta, de aia am zis teoretic.
|
Quote:
|
sa nu uitam si vorba aia care ne urmareste."tot dacie ramane" tmkrf si andu race va sustin;).numai bine.
|
cata... schimba frate la datele de contact.... pune tm.. nu bucuresti.. 1.. si...
2... am zis peste 1000 E... adica peste 43 de mil... ceea ce e corect.. de munca.. nu se pune vb.. oricine urmareste thread-ul asta.. a observat ca totul e facut de mana lui.. si nicidecum la ateliere...am vb cu el cu o zi inainte si mi-a zis chestia asta (legat de pret)... ce te-a deranjat ca am raspuns? nu inteleg... iar de pisici.. cine ce a zis? ai interpretat gresit... vezi ca si eu tot dacie am.. si culmea.. vreau sa ma apuc de ea.. nici decum sa-mi iau bmw... citeste bine mai intai... am zis ca SUSTIN IDEEA "Morala= luati-va dacii si moddatile, nu veti regreta!" lu mandeologul... asa ca te iei aiurea de mine.. ok... am inteles.. nu mai frecventez thread-ul asta ca vad ca supara lumea.. no com... salutare.. si bft cu masina |
Chestia e ca incepi cu sume mici ,sumele se ridica si la final se aduna o suma frumusica;).
Ce janrte o sai pui la masina? |
cat ai dat pe fuzetele de papuc diesel?
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:28. |
- Copyright 2026 4Tuning