Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/10477-cafeneaua-bacauanilor-4tuning.html)

SFW 08-12-05 09:59

Re:

Quote:

Originally Posted by \"cristi_407\"
Am citit undevak motorul de pe M5 si M6 a fost votat cel mai bun motor pe benzina din lume..

Stiu Cristi ... stiu :lol:
Glumesc, nu te oftica ... :bunch: :hug:

SFW 08-12-05 10:08

Pai vad ca si tu bagi fata aia ... inseamna ca si tu ai? :wink: :lol:

vsa 08-12-05 10:12

vsa

Si acum fara numar PENTRU MISU : :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

vsa 08-12-05 10:18

vsa

oricum M5 e mai tare ca RS4 sau RS6!!!! :shock:

SFW 08-12-05 10:51

Re: vsa

Quote:

Originally Posted by \"vsa\"
oricum M5 e mai tare ca RS4 sau RS6!!!! :shock:

Ai dreptate vali ... mult mai tare ... tu stii cel mai bine (Vezi ca topicul de misto e ala al tau: 'eu' asa ca lasa baietii mari sa vb si dute sa te joci cu putza in nisip :evil: )

SFW 08-12-05 13:48

Cap de guma ce esti. :bat: :pissed:

mertan 08-12-05 19:36

daca ar avea m5 turbina/turbine era ceva tare de tot.

codrin44 09-12-05 00:00

daca ar avea turbine ar fi turbo...... :? (diverse)

to_the_limit 09-12-05 10:11

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
daca ar avea m5 turbina/turbine era ceva tare de tot.

crezi ca totul e TURBO?
stiu ca suna mai bine o denumire de asta la noi ,TURBO,kOMPRESOR,dar sa stii ca nimic nu se compara cu un motor aspirat a la BMW...

crezi ca lor le era greu sa adopte un turbo pe M3/M5?
nu..
e mult mai greu sa concepi un motor aspirat cu asemenea performante.
daca vrei exemple uite la MERCEDES,care se chinui cu zeci de superchargere sa arunce in cursa masini .
si asta de ce...?
ptr pur si simplu nu au tehnologia necesara sa scoata atatia CP dintr-un motor aspirat. :roll:

83SOF 09-12-05 13:51

to_the_limit, sunt de acord cu tine in ceea ce priveste modul in care sunt vazute masinile care au compresor turbo sau mecanic, mai era unul pe forum care la toate propunea sa se puna biturbo.
Din ceea ce spui tu reiese ca esti fan BMW, insa este o chestiune de gust calea pe care o aleg diferitele companii ca sa obtina mai multi cai putere. Si dintr-un motor Ford de acelasi litraj (V8 5.0) se pot scoate aproximativ 500 de cai putere doar prin mecanica pura, si motoarele lor sunt aici de ceva timp (anii 70-80), iar BMW cu M5-ul in V10 s-ar fi facut de ras daca nu aveau macar aceleasi performante, ei se disting prin alte lucruri ca de exemplu transmisia, suspensia, lucruri care te ajuta sa controlezi vehiculul.
Asa ca tehnologia exista, ba chiar de multa vreme, dar sunt mult mai multe variabile in afara de puterea bruta a masinii care o fac sa fie un succes sau nu.

to_the_limit 10-12-05 10:03

ohoho si inca ce s-au facut de ras ptr unii care cunoaste..
Intradevar suna bine V10... :lol:
nu sunt fan inrait BMW,le apreciez masinile,insa am crezut de cuviinta datorita atitudinii unor de aici sa explic ca nu e totul sai ai turbo and stuff...

aleks 12-12-05 14:04

conteaza foarte mult cum pui puterea motorului pe asfalt ( transmisia e esentiala)
si ntr-adevar, daca bmw considera ca turbina e solutia, ar fi folosit-o ( motoarele lor diesel au turbo din anii 80 )

aleks 12-12-05 16:49

so... dupa cum am intzeles, vox populi decide sa ne intalnim pe 17, la 5 dupa amiaza...
e bine in subway, sau vreti in alta parte?
astept propunerile voastre

vsa 12-12-05 22:47

vsa

e foarte buna locatia!!!!dar sper sa incapem toti!!!! :shock: :shock: pot sa vin si cu ciinele meu?????sa va decideti sigur la cit vreti,adica sa fie o ora fixa!!!!

to_the_limit 12-12-05 23:00

pai da ca una e puterea/cuplul motor pe hartie si alta e la roata...

All times are GMT +2. The time now is 18:33.

- Copyright 2026 4Tuning