![]() |
Re: Diverse discutii despre telefoane mobile
Quote:
|
Quote:
on: are careva N95 8GB sau N82 ?care e mai bun,ce ma sfatuiti sa iau ?:D |
Quote:
3 mil. nou. de la real (promotie). e bine :) |
Quote:
Alegerea iti apartine. Bafta all! |
care dintr voi mai aveti samsung S5230...niste pareri depsre baterie.la toti care am vazut nu tine bateria mai mult de 2 zile..la mine a plecat pe a 5 zi si inca mai are o liniutza+ de asta am vb de cand l-am incarcat 2 ore + aproape 100 sms-uri
|
Jocuri pe telefon ! :)
Aici o sa ne spunem parerile despre jocurile de pe telefon :)
Mie imi place foarte mult :Wappo 2 .. de pe telefoanele siemens (am modelul ax72) Va rog .. cine are jocul acesta : Nu pot trece de nivelul 65 . Ajutor ? |
Quote:
|
cine are HTC?
|
De care?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
adevarul e ca nici n-am stat sa caut sa vad daca reusesc sa schimb cumva treaba asta ca e prea plictisitor. daca stie cineva sa-mi zica si mie. @ Dolb, al meu merge f bine, n-am probleme cu el. il am de vreo 2luni (cred) si nu mi s-a blocat pana acum si l-am scapat si pe gresie de 2 ori si o data pe parchet :D fara husa :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"Wow..ce sistem tare..o sa batem Symbianu" - ce nu stiau ei era ca o sa apara OSX-ul..iar cu Symbian oricum nu puteau sa se puna prea rau, pt ca symbian le da nanaua la orice ora ( in materie de simplitate si folosire fara probleme ). Ambele sisteme de operare sunt varza..dar la symbian, parca nu te trezesti cu "error", "no memory", "can't find file" , si in nici un caz nu poti sterge un fisier si sa se duca dracu tot sistemul ( cum patesti la WM4-5-6 ). De acord..si symbian este foarte dificil...dar niciodata nu va trebui sa intri in 14 mii de setari doar ca sa trimiti un SMS..si nici sa faci 1 milion de setari si restart-uri..doar ca sa legi o conexiune bluetooth si sa afli ca defapt este limitata. OSX-ul ramane cel mai bun, desi nu are multitasking, dar nu stiu cui i-ar trebui "mt" pe un telefon mobil. PS: din cand in cand..mai intra pe la setari la memorie si dai "stop all processes" |
| All times are GMT +2. The time now is 03:27. |
- Copyright 2026 4Tuning