![]() |
Re: Intalniri / Adunari / Discutii
E buna locatia. E mai liniste in parcarea de la Palatul Copiilor (sau fostul palat al copiilor), nu deranjam pe nimeni si e in centru, nu la marginea padurii.
Deci locatia ramane asta. Data ramane 3 august (sambata). La ce ora doreste lumea ? |
Hai sa zicem 20:30. Data si locatia sunt cu o postare mai sus. Putem pune alta ora daca vreti, dar vad ca nimeni nu zice nimic...
|
este bine ora
|
Ora perfecta si locatia perfecta pentru mine, eu voi fii prezent :)
|
Eu astazi am ajuns acasa si am vazut , e ok mai mult ca sigur ajung si eu ! Bafta tuturor !
|
3 Attachment(s)
Super intalnirea , imi pare rau ca nu am putut sta mai mult , atasez vreo 2 poze !
Bafta tuturor si in sfarsit pentru toti cei interesati am intrat in posesia unui tester destul de profi Autocom CDP+ 2013 ! |
8 Attachment(s)
A fost chiar ok, doar ca am fost cam putini :-) Poate data viitoare se strange mai multa lume. Inventar: 3 x Focus 1.6, 2 x Dacia, 1 x Mondeo ST200. Mai pun si eu niste poze. Scuzati calitatea, a fost aparatul pe setarea gresita :sad:
|
Bine maaaaaa. In sfarsit ceva activitate. Va pup :*
|
Ce ziceti o punem de o intalnire sambata asta care vine ?
|
Vin si eu ,daca se tine acea intalnire.Doar sa anuntati la ce ora ca sa stim mai dinainte.In caz ca nu pot veni,anunt tot aici :)
|
Quote:
|
Daca nu iese nimic weekendul asta,cine stie poate saptamana viitoare dau o fuga pana la tine daca sunt binevenit sa schimbam 2-3 vorbe.. Mersi
O seara placuta si tie !! |
Cu parere de rau anunt ca nu pot veni maine la acea intalnire...Plec intr-o drumetie cu familia si lipsesc tot weekendul. Daca am fi doar noi 2 pretendentii la intalnire ar fi bine,ca daca e ne intalnim saptamana viitoare,macar nu contez la numar.Sper sa nu se mai anunte nimeni,sau daca o va face cineva sa fie de la 2 in sus :))
|
Wekendul asta nu cred ca pot ajunge. Poate facem intalnirea saptamana viitoare (pe 31 august) si asa poate vom fi mai multi.Mai bine sa le facem mai rar, dar sa se stranga mai multa lume. ;)
@tuner-man: poate la urmatoarea intalnire vii cu Fiesta s-o vada si ochiul nostru. :-) |
hai sa incercam saptamana viitoare
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:20. |
- Copyright 2026 4Tuning