Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Styling by request - Idei de tuning pt masina ta (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi ! (https://forum.4tuning.ro/103-styling-by-request-idei-tuning-pt-masina-ta/47261-masinile-voastre-preparate.html)

cristi_xj6 19-02-14 14:48

Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !

4 Attachment(s)
Imi puteti lasa si mie mai jos masina va rog dar nu exagerat de mult!!

dany2good4u 19-02-14 19:01

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristi_xj6 (Post 5667843)
Imi puteti lasa si mie mai jos masina va rog dar nu exagerat de mult!!

................................

AmunDei 22-02-14 13:37

4 Attachment(s)
Salutare baieti!

A venit timpul sa ma gandesc si la o aranjare putin a barei fata ca sa integreze mai ok IC-ul, dar cred ca este rost de ceva VT inainte, si de asta apelez la voi. La ce m-am gandit eu:
- vreau sa para cat mai stock cu putinta, asadar modificarea vreau sa fie doar pt zona cu intercooler si cuplaje, buza de jos, marginile si locul de proiectoare sa ramana la fel.
- ma gandeam ca zona centrala sa fie bombata putin (cam pe la nivelul numarului);
- cuplajele sa fie acoperite complet, iar grila de aerisire sa fie dreptunghiulara (pe dimensiunea IC-ului)
- fantele din grila: cel mai omogen aspect ar fi cu gauri asemanatoare cu cele de la lacasul de proiectoare, dar nu cred ca vor fi suficiente pt racire, asa ca sunt deschis la sugestii.

Uitati aici niste poze de referinta, nu e nici o graba, iar pentru mai multe detalii despre masina aveti link in semnatura la mine.

cristi_xj6 23-02-14 20:13

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5667950)
................................

ms mult!!

elspa 25-02-14 21:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by elspa (Post 5633532)
mare rugaminte din nou :)

lasata putin, masina neagra, trimurile aluminiu de la geamuri si grila negre, jantele albe, butucuri discuri + etrieri auriu.

vine primavara, poate ma decid cum fac jantele,

multumesc anticipat

AmunDei 25-02-14 22:25

Quote:

Originally Posted by AmunDei (Post 5669416)

A venit timpul sa ma gandesc si la o aranjare putin a barei fata ca sa integreze mai ok IC-ul, dar cred ca este rost de ceva VT inainte, si de asta apelez la voi. La ce m-am gandit eu:
- vreau sa para cat mai stock cu putinta, asadar modificarea vreau sa fie doar pt zona cu intercooler si cuplaje, buza de jos, marginile si locul de proiectoare sa ramana la fel.
- ma gandeam ca zona centrala sa fie bombata putin (cam pe la nivelul numarului);
- cuplajele sa fie acoperite complet, iar grila de aerisire sa fie dreptunghiulara (pe dimensiunea IC-ului)
- fantele din grila: cel mai omogen aspect ar fi cu gauri asemanatoare cu cele de la lacasul de proiectoare, dar nu cred ca vor fi suficiente pt racire, asa ca sunt deschis la sugestii.

De pe pagina anterioara, inca o idee: in loc de grila, dreptunghiul ce incadreaza IC-ul sa ramana ca spatiu gol, dar cu marginile usor rotunjite si indreptate spre interior (nu mult, doar cativa cm, sa arate ca o priza mare de aer) si IC-ul sa aiba sigla EXT pe el, scris cu un font potrivit de mare, cu unghiuri drepte si poate in stil Italic :) cred ca asa ar da cel mai bine.

cornelmen 26-02-14 13:55

2 Attachment(s)
va rog daca se poate sa imi puneti grilele de bmw
dar sa lasati grila cu dungi in st si dr narilor
incercam?

sunt tare curios
cum arata, vreau sa vad daca o pot face !
Iar daca se poate narile sa fie cromate.
Va multumesc
Attachment 2946476

Attachment 2946477

Andrei M 26-02-14 20:03

5 Attachment(s)
Salut!
imi poate pune cineva jantele din poze pe masina? (nu stiu exact modelul jantelor, stiu doar ca sunt Borbet)

alonso01 26-02-14 21:47

2 Attachment(s)
Daca se poate, va rog, grila de bertone pe cea alba!

TzuTzu77 03-03-14 00:08

4 Attachment(s)
Vreau sa vad cum ar da janele de pe masina in culoarea din poza 2, si daca se poate si cu celelalte 2 modele de jante pe masina.
Multumesc anticipat.

dany2good4u 04-03-14 18:02

9 Attachment(s)
@cornelmen data viitoare pune poze de rozolutie pe care se poate lucra decent,iar restul,ar fi bine ca pozele sa fie cu masina cat mai curata,astfel rezultatele vor fi mai bune...

geo@tfk 04-03-14 19:19

3 Attachment(s)
Salut! Imi poti pune si mie jantele astea pe 19 pe masina? :D

dany2good4u 04-03-14 20:03

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo@tfk (Post 5674965)
Salut! Imi poti pune si mie jantele astea pe 19 pe masina? :D

poza cu janta nu e prea buna...

geo@tfk 04-03-14 22:04

2 Attachment(s)
multumesc mult! uite alte poze cu jantele!

DaNn.ZyX 05-03-14 00:56

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo@tfk (Post 5675094)
multumesc mult! uite alte poze cu jantele!

Attachment 2950321

geo@tfk 05-03-14 10:59

Multumesc! :-)

cornelmen 05-03-14 11:08

Quote:

Originally Posted by dany2good4u (Post 5674922)
@cornelmen data viitoare pune poze de rozolutie pe care se poate lucra decent,iar restul,ar fi bine ca pozele sa fie cu masina cat mai curata,astfel rezultatele vor fi mai bune...

Multumesc Dany....am sa iti urmez sfatul .

retro 590 05-03-14 12:35

1 Attachment(s)
Salutare. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT?
As vrea masina putin mai lasata...cat lasa arcurile Eibach pentru Logan (aproximativ 3 cm)

DaNn.ZyX 05-03-14 19:08

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by elspa (Post 5671364)
vine primavara, poate ma decid cum fac jantele,

multumesc anticipat

Attachment 2950701

Quote:

Originally Posted by retro 590 (Post 5675284)
Salutare. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT?
As vrea masina putin mai lasata...cat lasa arcurile Eibach pentru Logan (aproximativ 3 cm)

Attachment 2950702

-RAZVAN- 07-03-14 00:46

2 Attachment(s)
Salutare, ma poate ajuta cineva cu un VT? vreau sa pun borbet A pe golful meu.

DaNn.ZyX 07-03-14 01:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by -RAZVAN- (Post 5676143)
Salutare, ma poate ajuta cineva cu un VT? vreau sa pun borbet A pe golful meu.

Attachment 2951347

-RAZVAN- 07-03-14 11:50

Multumesc DaNn.ZyX !

gabi 1,9 15-03-14 18:32

2 Attachment(s)
Va salut ma puteti ajuta si pe mine cu un vt la fordul meu.Vreau sa i puneti proiectoare ceata nimic altceva.Va multumes anticipat!

cristy.cimpu 16-03-14 18:27

2 Attachment(s)
Va salut. Ma puteti ajuta si pe mine cu un virtual si la dacia mea??
As vrea sa i scoateti manerele depe usile spate,prizele de aer depe aripi, un bad-boy look, aripile evazate fata spate , lasata mai jos si niste jante borbet-A ca cele din poza. A si daca ati putea sa o faceti si un gri mai deschis va rog frumos caci vreau sa vad daca ar arata bine asa ca vreau sa imi pun planurile in aplicare.

DaNn.ZyX 17-03-14 14:42

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gabi 1,9 (Post 5680079)
Va salut ma puteti ajuta si pe mine cu un vt la fordul meu.Vreau sa i puneti proiectoare ceata nimic altceva.Va multumes anticipat!

Attachment 2956212

Quote:

Originally Posted by cristy.cimpu (Post 5680587)
Va salut. Ma puteti ajuta si pe mine cu un virtual si la dacia mea??
As vrea sa i scoateti manerele depe usile spate,prizele de aer depe aripi, un bad-boy look, aripile evazate fata spate , lasata mai jos si niste jante borbet-A ca cele din poza. A si daca ati putea sa o faceti si un gri mai deschis va rog frumos caci vreau sa vad daca ar arata bine asa ca vreau sa imi pun planurile in aplicare.

Attachment 2956213

gabi 1,9 18-03-14 15:53

1 Attachment(s)
Multumesc mult Dany pentru vt la ford daca te rog vrei sa faci aceasi modificare adica sa pui proiectoare masini si in poza asta?Vreau sa i pun proiectoare si sa vad daca pica bine.

cristy.cimpu 18-03-14 21:35

Multumesc mult DaNn.ZyX dar te rog mult ai putea sa imi pui pe spate jantele de sunt pe spate la vento ca sa fie mai late si sa imi scoti si bandourile depe usi?

DaNn.ZyX 19-03-14 01:55

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by cristy.cimpu (Post 5681727)
Multumesc mult DaNn.ZyX dar te rog mult ai putea sa imi pui pe spate jantele de sunt pe spate la vento ca sa fie mai late si sa imi scoti si bandourile depe usi?

Attachment 2957200

gabi 1,9 20-03-14 10:08

2 Attachment(s)
Dan te mai rog odata de fordul meu vrei sa te ocuoi sa i pui niste proiectoare de ceata in poza cu fata iar in poza din lateral sa i pui niste jante?

dany2good4u 20-03-14 15:28

Quote:

Originally Posted by gabi 1,9 (Post 5682340)
Dan te mai rog odata de fordul meu vrei sa te ocuoi sa i pui niste proiectoare de ceata in poza cu fata iar in poza din lateral sa i pui niste jante?

nu vreau sa fiu nepoliticos,dar cu 2-3 posturi mai sus ti s.a indeplinit requestul cu proiectoarele,iar noua imagine e aproape identica cu aceea....cat despre jante,ti s.au pus o gramada pe masina,sa nu mai zic ca nu ai cerut un model anume...daca iti punem un set de vossen-uri o sa spui ca radem de tine,incat jantele fac cat jumatate de masina...

DaNn.ZyX 21-03-14 00:06

Si sa nu mai zic ca are si sticker cu "DE VANZARE" daca o vinde oare de ce mai vrea sa ii puna jante ? :?:

gabi 1,9 21-03-14 12:46

Am inteles pe acest forum la aceasta rubrica de cate ori am postat toti m-ati luat in ras.Nu mai postez aici.

DaNn.ZyX 21-03-14 13:42

Nu te-a luat nimeni in ras,doar ca intreci putin masura de fiecare data cand ai vrut ceva ti s-a facut,dar de fiecare data nu se vede nimic pe masina si vrei acelasi lucru de mai multe ori,nu prea e frumos ce faci,daca ai de gand sa modifici ceva pai fa-o :)

dany2good4u 21-03-14 17:02

Quote:

Originally Posted by gabi 1,9 (Post 5682921)
Am inteles pe acest forum la aceasta rubrica de cate ori am postat toti m-ati luat in ras.Nu mai postez aici.

nu te.a luat nimeni in ras,ba din contra,si eu cat si colegul daniel ti-am indeplinit cererile,dar fara suparare,mi se par "abuz" sa ceri sa ti se puna proiectoare pe o a 2-a poza,care e aproximativ din acelasi unghi...pe cateva pagini in urma ti s.au pus multe modele de jante pe masina,si fara a se vedea vreo modificare/upgrade pe masina ta.nu vrem sa fim rai,dar daca postezi mereu aici din plictiseala,fara a avea vreun gand,invata sa folosesti singur photoshop-ul,si iti modifici masina cat vrei,intre timp,noi o sa raspundem la cererile celorlalti colegi,care posteaza pt prima data,sau chiar au de gand sa isi faca ceva pe masini,de exemplu colegul "neamtue36" (parca asa era) de cate ori am facut cv pt el,modificarea s.a intamplat,si nu e singurul...

cristy.cimpu 21-03-14 22:45

Quote:

Originally Posted by gabi 1,9 (Post 5682921)

Chiar nu trebe sa te superi pe colegi care modifica masinile in photoshop.Ei ceea ce fac pe aceasta rubrica nu e doar o joaca.Ei fac ceea ce lise cere dar cand ceri ceva inseamna ca vrei sa si faci la masina.Eu oricum le respect munca pentru ca m-au ajutat cu virtualul pe dacie si chiar il voi pune in aplicare dar dupa ce termin cu mecanica la masina.Inca odata va multumesc ca m-ati ajutat sa imi fac o idee cu ceea ce vi-am cerut

ionutzGtt 24-03-14 18:47

1 Attachment(s)
Salut! imi puteti face un vt in care sa fie masina mai joasa si cu geamuri fumuri si inca unu separat in care sa aibe si stalpi dintre usi negri.. Multumesc

dany2good4u 24-03-14 19:20

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 5684332)
Salut! imi puteti face un vt in care sa fie masina mai joasa si cu geamuri fumuri si inca unu separat in care sa aibe si stalpi dintre usi negri.. Multumesc

................

DaNn.ZyX 24-03-14 19:22

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionutzGtt (Post 5684332)

Attachment 2960539 Attachment 2960540

ionutzGtt 24-03-14 20:05

Puteti sa faceti si bandourile albe in ambele poze? Multumesc inca odata

crysty.bobok 24-03-14 21:05

5 Attachment(s)
Buna seara.

Daca poate cineva sa ma ajute cu un vt as fi recunoscator, urmeaza sa schimb sticele farurilor si sunt nehotarat cum vor ramane.

Se poate lucra pe oricare din cele 4 poze masina, de preferat pe toate sau doar pe una, probabil o sa fie suficient sa imi fac o idee.

Vreau semnalul din interiorul farului modificat din alb in galben, partea laterala rămānānd galbena (semnalul se poate lua din poza cu farul sau se pot colora cele de pe masina)

All times are GMT +2. The time now is 12:38.

- Copyright 2026 4Tuning