![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
4 Attachment(s)
Imi puteti lasa si mie mai jos masina va rog dar nu exagerat de mult!!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salutare baieti!
A venit timpul sa ma gandesc si la o aranjare putin a barei fata ca sa integreze mai ok IC-ul, dar cred ca este rost de ceva VT inainte, si de asta apelez la voi. La ce m-am gandit eu: - vreau sa para cat mai stock cu putinta, asadar modificarea vreau sa fie doar pt zona cu intercooler si cuplaje, buza de jos, marginile si locul de proiectoare sa ramana la fel. - ma gandeam ca zona centrala sa fie bombata putin (cam pe la nivelul numarului); - cuplajele sa fie acoperite complet, iar grila de aerisire sa fie dreptunghiulara (pe dimensiunea IC-ului) - fantele din grila: cel mai omogen aspect ar fi cu gauri asemanatoare cu cele de la lacasul de proiectoare, dar nu cred ca vor fi suficiente pt racire, asa ca sunt deschis la sugestii. Uitati aici niste poze de referinta, nu e nici o graba, iar pentru mai multe detalii despre masina aveti link in semnatura la mine. |
Quote:
ms mult!! |
1 Attachment(s)
Quote:
multumesc anticipat |
Quote:
|
2 Attachment(s)
va rog daca se poate sa imi puneti grilele de bmw
dar sa lasati grila cu dungi in st si dr narilor incercam? sunt tare curios cum arata, vreau sa vad daca o pot face ! Iar daca se poate narile sa fie cromate. Va multumesc Attachment 2946476 Attachment 2946477 |
5 Attachment(s)
Salut!
imi poate pune cineva jantele din poze pe masina? (nu stiu exact modelul jantelor, stiu doar ca sunt Borbet) |
2 Attachment(s)
Daca se poate, va rog, grila de bertone pe cea alba!
|
4 Attachment(s)
Vreau sa vad cum ar da janele de pe masina in culoarea din poza 2, si daca se poate si cu celelalte 2 modele de jante pe masina.
Multumesc anticipat. |
9 Attachment(s)
@cornelmen data viitoare pune poze de rozolutie pe care se poate lucra decent,iar restul,ar fi bine ca pozele sa fie cu masina cat mai curata,astfel rezultatele vor fi mai bune...
|
3 Attachment(s)
Salut! Imi poti pune si mie jantele astea pe 19 pe masina? :D
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
multumesc mult! uite alte poze cu jantele!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc! :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salutare. Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT?
As vrea masina putin mai lasata...cat lasa arcurile Eibach pentru Logan (aproximativ 3 cm) |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salutare, ma poate ajuta cineva cu un VT? vreau sa pun borbet A pe golful meu.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Multumesc DaNn.ZyX !
|
2 Attachment(s)
Va salut ma puteti ajuta si pe mine cu un vt la fordul meu.Vreau sa i puneti proiectoare ceata nimic altceva.Va multumes anticipat!
|
2 Attachment(s)
Va salut. Ma puteti ajuta si pe mine cu un virtual si la dacia mea??
As vrea sa i scoateti manerele depe usile spate,prizele de aer depe aripi, un bad-boy look, aripile evazate fata spate , lasata mai jos si niste jante borbet-A ca cele din poza. A si daca ati putea sa o faceti si un gri mai deschis va rog frumos caci vreau sa vad daca ar arata bine asa ca vreau sa imi pun planurile in aplicare. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc mult Dany pentru vt la ford daca te rog vrei sa faci aceasi modificare adica sa pui proiectoare masini si in poza asta?Vreau sa i pun proiectoare si sa vad daca pica bine.
|
Multumesc mult DaNn.ZyX dar te rog mult ai putea sa imi pui pe spate jantele de sunt pe spate la vento ca sa fie mai late si sa imi scoti si bandourile depe usi?
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Dan te mai rog odata de fordul meu vrei sa te ocuoi sa i pui niste proiectoare de ceata in poza cu fata iar in poza din lateral sa i pui niste jante?
|
Quote:
|
Si sa nu mai zic ca are si sticker cu "DE VANZARE" daca o vinde oare de ce mai vrea sa ii puna jante ? :?:
|
Am inteles pe acest forum la aceasta rubrica de cate ori am postat toti m-ati luat in ras.Nu mai postez aici.
|
Nu te-a luat nimeni in ras,doar ca intreci putin masura de fiecare data cand ai vrut ceva ti s-a facut,dar de fiecare data nu se vede nimic pe masina si vrei acelasi lucru de mai multe ori,nu prea e frumos ce faci,daca ai de gand sa modifici ceva pai fa-o :)
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Salut! imi puteti face un vt in care sa fie masina mai joasa si cu geamuri fumuri si inca unu separat in care sa aibe si stalpi dintre usi negri.. Multumesc
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Puteti sa faceti si bandourile albe in ambele poze? Multumesc inca odata
|
5 Attachment(s)
Buna seara.
Daca poate cineva sa ma ajute cu un vt as fi recunoscator, urmeaza sa schimb sticele farurilor si sunt nehotarat cum vor ramane. Se poate lucra pe oricare din cele 4 poze masina, de preferat pe toate sau doar pe una, probabil o sa fie suficient sa imi fac o idee. Vreau semnalul din interiorul farului modificat din alb in galben, partea laterala rămānānd galbena (semnalul se poate lua din poza cu farul sau se pot colora cele de pe masina) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:38. |
- Copyright 2026 4Tuning