![]() |
Constanta - Accidente
Sa o stapanesti sanatos , masina noua :-))
|
Re: Constanta - Accidente
era sa zic o prostie de accidentul cu seatul dar ma abtin
blondo ce contact vroiai sa ai cu el ..? de a evitat orice contact ?? :D bai baieti nu radeti :) |
Quote:
Pana mea cand lovesti pe cineva de ajunge la spital mai dai un telefon te interesezi de ala sa vezi daca l-ai mierlit sau nu ca na...parerea mea! |
imi pare rau pt masina ta YRA chiar arata bine :(
|
Quote:
|
ce rad daca te vad cu 107 :))
|
Sint un Timisorean mutat in Constanta, si am ramas oarecum "mut" la cita iresponsabilitate la volan am vazut aici, in special la taximetristi. Era sa o patesc macar o data pe saptamina daca nu eram cu ochii in 4 tot timpul. Cu toate astea, si scapand de taximetristi, nu am reusit sa scap si de un Focus. Un idiot a TRIPLAT, si a intrat in mine, din dreapta. Laterala dreapta cam praf, asigurari, povesti, ca urmare. Si am ajuns la un service. Mare service. Au refuzat sa inlocuiasca unde era de munca, au facut o munca de rahao unde au indreptat, in sensul ca au cam stricat tot ce au putut in jur, si, la urma, au avut si pretentia de-a pastra talonul masinii pina la rezolvarea platii de la asigurator. Vorbind de Seat-ul de mai sus, personal, stiind cit de responsabili sint tinichigii sau mecanicii de aici, as prefera o dauna totala, daca as avea sansa asta. O masina lovita ramine o masina lovita, oricit de bine e reparata. E foarte posibil, insa, sa nu fi dat eu de mecanicii care trebuie. Si de fapt totul sa se poata rezolva cu bine.
|
sigur nu ai dat de mecanicii care trebuie
|
Imi recomanda cineva unii ok?
|
Quote:
|
daca o faci pe asigurarea cuiva, e destul de ok acolo, chiar am avut si eu 2 daune rezolvate acolo destul de ok, doar ca baietii nu prea au timp de indreptat si inlocuiesc direct piesele.
Daca o faci pe banii tai, iti pot recomanda un service f bun si f ok ca pret. |
Quote:
|
sunt oameni ca oricare din noi :P doar ca se pricep putin mai bine si fac o treaba buna
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:44. |
- Copyright 2026 4Tuning