![]() |
|
Re: Diverse discutii
Fratilor dar ati discutat cat am fost eu plecat cateva ore :D....
|
vb lu don`u ...nu se compara nik cu 4tuning day...dar o sa fie tuning si la SIAb iti dai seama......nu mai poti sa scapi de fenomenu` asta in ziua de azi...prea atrage lumea in nr marE:)
|
Quote:
poate or sa fie cateva masini de la reprezentante dar nu cred ca or sa fie din alea "tunarite grav" |
la ultimu siab dak nu ma inshel a fost pavilion separat cu tuning...cortu` ala mare ...unde erau mashini destul de marfa....sau imi aduc yo aminte aiurea???...
dar yo asha tin minte...kt de putin akolo shantule...dar trebuie promovat tuning`u din ce in ce mai mult...nu de alta dar sa mai avansam si noi in lume:D |
Quote:
|
si yo i`am zis la fel...dar dak el zice k a fost in `05...asha o fi fost...pm
|
|
|
probabil o sa`mi iau bilet inainte de siab:)....traiask pilele noastre in bucuresti:)
|
am uitat jraven de cortul ala :(
chiar erau cateva masini frumoase acolo ;) |
au fost frate ...H2`u galben de la noi...subaru` hertz, loganurile, kteva de la insomnia park...206`le, rx8`u si celica...+ accesorii carca:)...
|
+ accesoriile! =P~
|
Kravene cred ca am dat in acelasi timp reply =))
|
stai k yo ma uitam akuma am vaz postu` imediat sub al meu...si ma gandeam ...what the f***...ce-are asta e nebun...dupa kre l`am vaz pe ultimu`...ai dat imediat dupa al meu`...;)...k pana ai tastat tu`:D....
|
Seara buna tuturor !
Are cineva de pe aici Windows Vista ? In varianta finala ? Multumesc anticipat ! P.S.:L-am vazut pe BON in seara asta , vis-a-vis de Politia de pe Soarelui :-P Stralucea frumos vopseaua pe ea ! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:16. |
|
- Copyright 2026 4Tuning