![]() |
|
Re: Club CIELO
Merge si pe cielo motorul V6... din cate stiu, tot la suporti trebuie modificat.
|
Quote:
|
Da, dar stiu ca mai aduceau unii masini cu volan pe dreapta si le puneau volan pe stanga... schimbau nu mai stiu ce... eu retinusem de caseta si de bord...
|
Poate careva sa imi explice si mie cum se depisteaza daca la cielo am 8 sau 16 valve ca nu scrie in acte si nu mai am cartea ei
|
Stie cineva daca sunt bune triplele acelea de pe RXM, adica sunt cele de vin si din fabrica sau sunt replici?
Sau are cineva o pereche de triple sau cel putin o tripla de vanzare? Vreau sa fac niste experimente pe ea. |
Lucian MC...e foarte simplu: mergi la masina, deschizi frumos capota si deja ar trebuie sa stii. 8v este ingust iar 16v este de doua ori mai lat (transversal ma refer). Cauta niste poze cu motoare de cielo si vei afla.
LE: asta este un 16v. https://img213.imageshack.us/i/img1550cn9.jpg/ PS: sper sa nu se supere propietarul. |
Quote:
Sa nu faci imprudenta sa cumperi de la RXM triple. In afara de faptul ca e un plastic ordinar casant, intra apa la greu in ele. |
Quote:
Are cineva triple de vanzare? Si stie cineva cum se desfac? |
1 Attachment(s)
Posibil sa se desfaca la cald, nu am incercat. Eu am spart un set si le-am facut cum mi-a trecut prin cap. Set triple am eu insa sunt in stare foarte buna si e pacat sa le spargi.
Apropos, alea de la RXM nici nu au dublura pe interior, asa ca nu ai ce face cu ele. Astea's triplele ce le am de vanzare. |
Quote:
@ banzay: tre sa schimbi mai multe ca sa muti volanu'... pe langa caseta de directie si bord mai trebuie si instalatia electrica si pompa de frana cu tot cu conducte, pentru ca pompa de frana e in dreptul pedalei... si nu toate masinile cu volan pe dreapta au loc pe stanga pentru frana, ca sa nu mai vorbim de suportii pe care se prinde bordul + multe altele... Eu auzisem pe cineva aici la noi ca la bulgari costa 800 euro sa iti mute volanul cu piesele lor, si bineinteles pretul creste in functie de masina... De exemplu la un S500 nu costa la fel ca la un Vectra B.... |
3 Attachment(s)
In final ce motor se potriveste la fix pe Cielo fara mari modificari?
Ma refer aici sa ramana si aceeasi cutie ... Mai am o intrebare, sper sa nu dezgrop iarasi morti, chiar nu am gasit niciunde aceasta problema, se poate monta kit de abs pe cielo? De unde iau, preturi, etc. Quote:
Pe cel 16V scrie DOHC si are platic deasupra si este lat. Mai sunt cele noi de Vectra care au fost montate dupa 2001-2002 si scrie altceva pe el, dar am un lapsus nenorocit acuma, oricum si asta are tot 8V. Prima poza este OHC, a doua poza este DOHC. Deci, de care ai? Mai ia o poza! |
Nu exista motoare de Vectra montate pe Cielo, din fabrica. La ultimile modele au fost montate 1.5 sohc, 8v, 59kw, de pe Daewoo Lanos... euro 3, 2 catalizatoare si 2 sonde Lambda, aprindere pe modul, nu pe delco.
Fara mari modificari... motoare Daewoo 1.5 16v, 1.8 8v si 2.0 8v, de pe Espero; 2.0 8v si 2.0 16v de pe Opel Astra F, Kadett E, Vectra A sau Calibra. Se poate monta abs pe Cielo... il iei de pe un Nexia de la dezmembrari. |
Quote:
A facut cineva asta? Stie cineva detalii? |
Am mai intrebat si intreb iarasi
Arcurile de Calibra fata se potrivesc la cielo ? Si se mai coboara ceva fata de cum e stock ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning