![]() |
|
Re: Live for Speed
1.Alecs'xx // Alex
2.69Rup // Dk/sidesmoke 3.Iulian e36 // JumyE36 4.Andrei // FRT - ANdrei.r 5.DeNyS41 SS // DeNyS41/SideSmoke 6.Nemesh17 // Nemesh4Tuning 7.s0r1n // BoosTer 8. 9. |
1.Alecs'xx // Alex
2.69Rup // Dk/sidesmoke 3.Iulian e36 // JumyE36 4.Andrei // FRT - ANdrei.r 5.DeNyS41 SS // DeNyS41/SideSmoke 6.Nemesh17 // Nemesh4Tuning 7.s0r1n // BoosTer 8...::AnDy007::.. // Andy* 9. eu vin numa daca se tine in week-end |
1.Alecs'xx // Alex
2.69Rup // Dk/sidesmoke 3.Iulian e36 // JumyE36 4.Andrei // FRT - ANdrei.r 5.DeNyS41 SS // DeNyS41/SideSmoke 6.Nemesh17 // Nemesh4Tuning 7.s0r1n // BoosTer 8...::AnDy007::.. // Andy* 9. Mihai // world cars m-a bag si eu daca ma primiti ,dar pot juca cu orice model de masina ? sau doar cu xrt ? |
1.Alecs'xx // Alex
2.69Rup // Dk/sidesmoke 3.Iulian e36 // JumyE36 4.Andrei // FRT - ANdrei.r 5.DeNyS41 SS // DeNyS41/SideSmoke 6.Nemesh17 // Nemesh4Tuning 7.s0r1n // BoosTer 8...::AnDy007::.. // Andy* 9. world cars // Mihai* Doar XRT. Motiv : Daca noi ne-am da cu XRT si tu cu FZ5 sau RB4 nu ar fi sanse egale. |
Jucam daca puteam sa-mi imi aleg alta masina ,stergeti-ma din lista.Bafta
|
Treaba ta ..... Da sti cum e :
Daca esti BUN poti sa te dai cu orice fel de masina! |
ai dreptate , n-am setarile probabil bune dar nu pot controla deloc xrt .Daca imi poate da cineva setari bune poate o sa pot juca la alt nivel decat joc cu xrt
|
1 Attachment(s)
Daca nu o poti controla mai scadei din putere.
Am modificat si eu la lay'ul pus de alex. L-am mai largit. |
1 Attachment(s)
My final version :twisted: !!!!
P.S.:Scuzati double-post'ul ! |
Quote:
Asteptam si varianta lui 69Rup :) |
1 Attachment(s)
Am gasit un super layout , excelent pentru battle-uri!!
Ce parere aveti despre el?:d Care dintre cele 2 layouturi v-ar place pentru urmatoarea etapa(Timisoara sau Odaiba)! Daca mai aveti layouturi interesante.. din viata reala puneti-le aici si vom alege unul |
Quote:
are curbe bune perfect pt battle |
Cumpar volan driving force gt ofer maxim 300 ron astept oferte
|
Poate cineva sa tina server in seara asta??
Mi-a explicat cineva dar la mine nu merge.. scrie :TCP Socket:bind failed Deci daca poate cineva il rog sa lase PM! Sau daca poate sa ma ajute cineva sa fac eu.. sa imi explice clar.. PM! |
Antrenamente cine doreste!!
Serverul este: 188.25.128.149 Cine are chef de glume proaste si scandal.. primeste BAN! Vreau sa facem ceva frumos si organizat.. sa ne antrenam si sa ne cunoastem unii cu ceilalti.. Va astept ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning