![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
6 Attachment(s)
Am terminat GOLANU'.....
Si am cumparat acest Nissan Skyline R34 Nismo...Nu dau informatii! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
@Darius: arata super bine pisica,bafta cu ea
@thomas: felicitari pt achizitie @username: frumos loganu @balint: scapa urgent de toba aceea @tis: mult mai bine fara hoodbra :lol: va salut din nou baieti,n-am mai postat de muuult timp..de peste 2 saptamani pentru ca am avut treaba la golf,desi mare lucru nu s-a schimbat la el..decat suspensia air-ride si jantele rotiform blq de care nu sunt singur daca le voi pastra sau le voi vinde |
2 Attachment(s)
Cristy - arata bine...rosu vad in fata ochilor :lol: ... :twisted:
Daryus - arata bine matza..succes cu ea incontinuare;) UserName - bleah ti`ai luat japoneza ca sa te dai in Romania?:lol: Cristi.Megane - arata binisor.....poate ceva garda la sol ? ..:twisted: Mi`am Luat Jante.. CST Hiperl Zero pe "17 .. si mi le`am luat din depozit :lol: Xenon Power :lol::lol::twisted: |
Quote:
@Cristi - Mai bine zis sa scap de ea(masina):lol::lol::lol: |
1 Attachment(s)
salutare dragi colegi!!!
Astazi m-am ocupat de porpagaj si am inceput sa ii demontez inscriiptiile si deschidere peste cateva zile se va vopsi poprpagaju i-ar pentru culoarea la masina nu m-am gandit :-? in orice caz va fi foarte diferit si voi aduce stopurile la normal :D sa speram ca va veni si suspensia cat de curand :D,iar ceilalti nu am cuvinte va miscati foarte bine :) si achizitii super :) Poza cu porpagaju cu kit |
1 Attachment(s)
Am vopsit bara. :D
Mâine sunt programat pt. înmatriculare şi când mă întorc îi voi face o şedinţă foto.Cred că e prima maşina la care fac o şedinţă foto profi. :) Attachment 2498778 @UserName615: Fă capota şi grila în culoarea maşinii.V-a arăta mai bine. Succes cu Nissan-ul. @Cristi.megane: Ce modest eşti... :lol: Faptul că ai pus air-ride şi jante Rotiform nu e mare lucru pt. tine ? Jantele sunt jumătate din maşina mea cred.(ca valoare) :-) @Tomas_SlrR: Mişto adidaşii,sunt "Naic" ? @dms28: Succes cu clean-uirea. :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Superba mazda |
4 Attachment(s)
Vand Audi RS6 Avant!!!
Date Tehnice: Marca-Audi Model-RS6 Avant Versiune-5.0 FSI quattro tiptronic Caracteristici Nr. de usi-5 Nr. de locuri-5 Nivel de poluare-Euro 4 Motor Combustibil Benzina Capacitate cilindrica-4991 cmc Putere-426(580) KW(CP) Cuplu maxim-650/1500-6250 Nm/rpm Transmisie Cutie viteze-Tiptronic + 1 Nr. rapoarte-6 Tractiune-integrala Performante Viteza maxima-250 km/h Acceleratie 0-100 km/h-4,6 s Consum Consum urban 20,4 litri/100 km Consum extraurban 10,3 litri/100 km Consum mixt 14,0 litri/100 km Emisie CO2 333 g/km Dimensiuni / greutate Lungime 4928 mm Latime 2051 mm Inaltime 1460 mm Ampatament 2846 mm Volum portbagaj 565 litri Capacitate rezervor 80 litri Pneuri 255/40 R 19 Masa proprie 2025 kg Pret 68487 € Garantie 2 Ani |
1 Attachment(s)
Darius : Hai ma ca arata bine :> Poate le tragem o sedinta foto :> Te sun azi , poate imi poti face rost de niste stopuri m3 ca sa completez kitul .. :D
Rider : Bafta la vanzare :D Mai pun o poza :D Sunt cam zgarcit cu pozele :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
@sYdaneyel foarte frumos setup-ul. pui doar stopuri cu alb sau pui tot "pachetul de lumini" alb ?
@Ride3r*RaCe cred că l-ai dat la vre-un cocalar ceva... ai cerut 68 de mii și el ți-a dat 70 de mii ? @DariusAlexandru baftă la ștrudel :lol:. nu cred că o să ai probleme ca mine... poate într-o zi, facem și noi niște poze profi, amândoi și dacă vrea, îl luăm și pe sYdanyel. @Tomas_SlrR nu sunt cam mici jantele ? @Cristi.megane eu cred că ți-ai pus doar air... că e cam înaltă ca să aibe air-ride... las-o mai jos, ce naiba... @UserName615 de ce nu dai mă și tu detalii despre Nissanu' ăla ? @cretu_bs lasă-l mă, nu vezi că n-are treabă... Azi-noapte am muncit la demontarea motorului și acum vreo 2 ore am terminat. Urmează mai pe seară(să se mai domolească căldura asta) să ne apucăm de montatul VR6-ului. Am dat comandă în Germania de: Quote:
De dimineață mi-au sosit și jantele,TSW Catalunya, pe 17", 8J toate bucățile, încălțate cu gume Pirelli noi. Le-am montat, vin bine, o să vină și mai bine când o să montez suspensia. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:13. |
|
- Copyright 2026 4Tuning