![]() |
|
re: Club Ford Capri
emblema de mustang pe capri am mai vazut si mi se pare foarte kitch. ii sta bine de ce? ca aduce a mustang? un lup nu i-ar sta bine? evident ca nu, pt ca nu aduce a mustang. si cand ma gandesc ca acu ceva timp te luai de mine ca am facut in fotoshop niste poze si arata capri-ul meu a eleanor sau a camaro. mie mi se pare mult mai frumos sa iti cumperi asa ceva pt capri : acel ceva
|
Quote:
as avea si eu nevoie. mersi |
bucse .... aici
|
stie cineva ce diferenta e intre alternatorul de scorpio si cel de mondeo..?? din punct de vedere electric desigur...stiu ca cel de scorpio foloseste becul din bord pentru a initia incarcarea... dar cel de mondeo??? SUNT IDENTICE si la prindere si electronic...
daca baga 14,6... e mult prea mult..??? |
Quote:
o sa il pun printr-un curier |
Quote:
|
Quote:
pulemecul ala l-a trimis la mine acasa. si atat. era decat destinatarul adica eu. :) o sa il bat. il pun luni iar. |
dificil pt unii :lol:
|
Quote:
P.s. are cineva disponibile contra cost butoanele de sub levierele de la aeroterma..??!!! MK 2/3..??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
parca vad ca termini masina si din ambitzie nu itzi faci nici un ceas. :) |
e in stare :lol:
|
Quote:
ugent... ma poate ajuta cineva cu schita caroseriei care sa cuprinda si distantele intre diferite subansamble..????? exista asa ceva..??? |
2 Attachment(s)
quick shift MT75 - reduce cu 32% miscarea
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning