![]() |
|
Re: Chat
Cata garantie mai au hamsterii ?
|
Quote:
examenul poti sa il dupa ce iti expira dovada de 15 zile eliberat in cazul in care ti-au suspendat permisul,taxa de examne este de 10 ron examenul se da la sc de sofer alfa in fiecare marti si joi daca bine tin minte |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Chat
Quote:
Cat ai dat pe neoane? |
Salut!
Imi spuneti si mie cine stie pe cineva sa faca POLISH ADEVARAT in cluj,nu 3m cum fac toti si nu se vede nici o diferenta la masina,dar dai banii degeaba. Ma intereseaza sa ii fac un tratament complet la exterior. |
ce polish adevarat te astepti tu?????
|
sa schimbe vopseaua masinii, din rosu in perlat roz bombon
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Salut .. :) huh ..nu stiu unde sa intreb exact..si decat sa fac un thread aiurea..am zis sa intreb aici .. caree stiti si ma puteti ajuta sa montez un mp3 in masina ? .. masina e fiat doblo si cd`u ee un pioneer.. nepotrivindu-se mufele una cu cealalta am facut niste poze ca sa vedeti si poate sa ma si ajutati. exista vreun adaptor sau trebuie taiate firele si "ghicit" care cu care ? ..va rog :D
pozele 1,2 - mufa masinii pozele 3,4 - mufa mp3`ului |
pe bd muncii langa cug pe o straga in dreapta este o firma care cu asa ceva se ocupa,acolo am fost si eu si am rezolvat problema,acceasi problema am avut si eu
|
Quote:
|
eu 60ron am dat pe mufa poate pentru ca era dvd player.poate pentru cdplayer e mai ieftin
|
Quote:
|
Quote:
|
era o intrebare.....sincer materiale de la 3m is cam de cea mai mare calitate....sunt vopsitor si stiu ce vb........polish de calitate nu am inteles la ce te referi
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning