![]() |
|
Re: Discutii despre orice!
ai dreptate. insa legea stiu ca zice ca tu, ca proaspat ex-proprietar, ai dreptul de a iti rascumpara bunul inainte de licitatia respectiva. si aici ma gindesc la faza cu masinile.
la faza cu casele si banca , stiu si eu citeva "licitatii" in care bietii oameni nici nu stiau ca banca tocmai le liciteaza casa, doar s-au trezit ca le bate noul proprietar la usa. si as mai avea o intrebare: daca banca a pus ipoteca (a luat in considerare ca si garantie imobilul) la 70.000 euro sa zicem de ce il vinde cu 25000 euro??? e in pierdere, nu? dar aici se aplica "legea" descrisa de eMH!!! |
Quote:
|
Nu va intereseaza xenoane?
|
Quote:
|
Momentan am 3 instalatii h1 si 3 h7 de 35w 6000k vreau sa ma scap de ele repede ca imi trebuie jenti....ca am avut si leam dat ca un bou:cry: mai am ceva suspensie de golf 4..bilstein ii suspensia completa...
|
Quote:
|
injuratura noua, scoasa de un prieten pentru ciuli : "aveoai numa tractiune fata ! " (Bata) :lol::lol:
|
Quote:
|
stie cineva unde pot repara un aparat foto in baiamare?
|
Quote:
|
langa farmacia helena..da stiu ms mult horatiu`
|
Quote:
Quote:
|
Credema ca io le dau cu cat leam luat...adica miam dat jentile pe 6 kituri xenon si o suspensie de golf 4(nu stiti pe cine intereseaza?)...si cu cine am facut schimb asa le dadea...si asa vreau sa le dau si eu..nu imi tre nimic in plus sincer...vreau sa ma scap de ele si sa imi cumpar jenti
|
Quote:
si poate nu-s acelasi lucru. io am vazut pe net kituri si la 400 ron si crede-ma ca nu-s alea din talcioc. |
cat m'ar costa harta Romaniei pe un tomtom one?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning