![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
Tu cred ca nu ai avut in viata ta diesel ( poate nici carnet nu ai ) si vorbesti de cai verzi ca doar te crezi cunoscator . Sa testezi 20 de masini diesel si 20 benzinare si apoi sa vorbesti ! Quote:
Quote:
Intr-adevar in anglia e scump , dar cand ii vezi pe mecanici cat de frumos iti lucreaza , nici nu iti pare rau de banii dati ! |
@ DOLB. n-am carnet, n-am avut niciodata dizel, sasmd. tu te auzi ce vorbesti ? sau doar arunci cu vorbe ca sa jignesti, ca asa esti tu smecher din tirgoviste ? de la tara, normal. de unde altundeva ? o pompa de injectie costa 300 cum zici tu. da folositaaaaaaaa baaaaaaaa. si mai adauga si manopera maaa asta de la tara. manopera e inca 300 pe putin. ca doara mecanicii n-o sa-ti lucreze pe gratis. 300 pompa, uleiul schimbat, manopera inca 300. plus daca mai zic ei ca tre sa schimbi nu mai stiu eu ce garnituri si alte magarii. eu cred ca tu habar n-ai de mecanica, eu cred ca tu n-ai avut masini in viata ta,. si nu inteleg de ce vorbeste lumea de masini de generatie noua. cine a-si permite sa-si cumpere masina de generatie noua ? din ce salar ? ca voi nu traiti in Austria ca mine. va bagati in rate pina la batrinete pt o masina ? sau de unde bani ? visa-ti toti la masini bengoase. da bani din parti. mi-am dat eu seama ca majoritatea de pe forum sint COCALARI. vorbesc numa sa se de-ie tari. dar in realitate n-aveti nici masina. unu se da mai smecher ca celalalt. nu gradina domnului e mare. ci boala e mare. boala se numeste SMECHERIE. de asta sufera toti. sariti ca niste lacuste. sinte-ti tari in gura. una e ce vorbiti voi, si alta e realitatea.
|
Quote:
PS: eu cu salariu de 3 saptamani imi iau masina de la 2003 in sus ! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Multi s-au plans de problema injectoarelor, turbinei sau ca le-au cedat diferite componente ale motorului. Dar , daca e sa stam sa analizam...vina e complet de partea propietarului. Multi se zgarcesc si folosesc motorina cumparata de la diverse surse crezand ca fac o economie care apoi le iese pe fund dupa ce toate filtrele sunt infundate si injectoarele blocate. stiu o gramada se exemple. Sau, oare cati din cei ce se plang ....au avut reviziile la zii, sau au folosit uleiul indicat de fabricant. apoi incep cu surle si trambite ca le-a cazut turbina. Si exemplele ar continua.... Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"So-tie" cine vrea. Eu nu.
|
Cata energie aveti...
|
Quote:
|
Quote:
Adevarul e ca, daca E90 si C200-le ar incepe de la un pret onorabil de 17miiE ar da faliment tot grupulk VAG si Opel, Ford si frantuzismele =)))) |
BMW si Mercedes au pretentii de brand premium.
Isi strica imaginea daca ar cobori preturile. Ce valoare ar mai avea aurul daca ar fi 1 leu/kg? Chiar daca straluceste si nu oxideaza. La fel si astea. Esti bo$$ iti iei bmw sau mercedes ca sa se vada valuarea si tal3ntul. Nu esti bo$$ iti iei vag sau opel :) |
| All times are GMT +2. The time now is 22:07. |
|
- Copyright 2026 4Tuning