![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ceva de plictiseala...e28
|
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
BMW Z4 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
BMW E90 RACING!!! Pareri?:oops: ebone-Ii sta bine cu amandoua:X dary762-Asa mai vii de acasa:X:X tm_kata-Frumos..Bravo..Imi da si mie texturile de la mapa?.....ca imi plac mult..mersi |
tineti numai pentru voi toate ma doamne feri sa le aiba si altii... cand ma jucam eu slrr vstanced si restu nici nu existau si 80% din cine posteaza aici nici nu stiau de acest joc primii care postau pe forumu asta nu erau asa scartari ca altii si shareuiam tot ce aveam nou :-j BAFTA !!!
|
Quote:
Eu unul sunt satul de unii de pe aici asa ca am hotarat sa nu mai postez aici. Ii respect mult pe Danny, Maryus, Mikidude si inca cativa care stiu sa aprecieze efortul unui modder. Cu ei am sa mai tin legatura prin PM. Pentru restul, un "scartar" pleaca. |
Quote:
tot timpul te aveam ca model daca pot sa zic asa si incercam cel putin 50% sa fac masinile, fata de cum le faceai tu (iti ieseau si iti ies perfecte !) |
2 Attachment(s)
Quote:
Auzi Silvere..Stii masina asta? |
Quote:
@fesnicilie-stii f bine care e treaba cu modurile si VIP si WIP, vstanced a luat decizia cu darkside din cauza ca unii luau moduri si le baagau unde vroiaiu ei(pe orice site) ++ ca multi scriau ca autori pe ei, nu pe grudas, sau mai stiu eu cine a facut masina....de aceea, dark side e valabil doar pt un anumit rank de user, care cum a spus si kata s-a dovedit de incredere, nu neaparat activ, ca nici eu nu sunt activ :) |
presimt ca istoria se va repeta...
Kata nu pleca, gandeste-te ce ai rezolva. ABSOLUT NIMIC!!! Crezi ca daca pleci astia o sa puna mai mult pret pe unele lucrari. NU! Mie imi place foarte tare stilul tau. Nu stiu exact cum faci dar dintr-o serie de poze stiu care sunt alte tale asa ca eu zic sa te mai gandesti ca nu faci decat sa te izolezi pe tine de niste chestii Maryus, la fel! Bag mana in foc ca eu te apreciez cel mai tare...nu ca r vrei un concurs sau ceva, dar stiu cat ai muncit si cat de mult iubesti jocul asta. Mrg aici nu e vorba numai de joc ci si de om! De ex tu si Danny m-ati ajutat foarte mult la proiectul TT si nu ati cerut nimic in schimb. Despre asta vorbesc. Eu imi doresc foarte tare sa vad mai multe posturi ale tale pe aici dar stiu bine cauza pt care ai luat decizia asta si la fel...nu a fost o rezolvare. Maryus nu ai vrea ca totul sa fie ca inainte si sa stergem cu burete ce a fost acum ceva timp cand ai luat decizia asta? Kata nu ai motiv sa pleci! BAFTA! |
2 Attachment(s)
Passat Maryus_x90-Ai mare Marius...Hai mai bine sa terminam cearta si sa mergem la o sticla de Cotnari..:)) radu_cainamisir-Motiv ar avea...Multi vor totul mura in gura..cautativa oameni buni..sunt o gramada de site-uri cu moduri pentru Srll...nu mai cereti mereu ..... PS1-Masina nu e gata PS2-Mersi TM_Kata...(stie el de ce) |
Frumos basatu cine il face?
+1-------->Kata decizia e a ta. |
5 Attachment(s)
pacat ca pleci Kata... succes in continuare
Frumoase masini... Ebone ai uitat pozele mosule :)) |
3 Attachment(s)
Prea multa cearta aici. Sper sa nu se inchida topic`u.
El Camino `73 |
frumoasa ebone ;) un mod foarte vechi :D
|
Sincere regrete ca ai ales asa...pacat....uite cum forumul mai pierde un gamer bun:)
|
3 Attachment(s)
GOLF IV R32 !
Am cumparat sasiu si am facut masina de la 0. Motor nou V6 creat de la 0 Nu am mai avut loc de capota din cauza motorului :)) Pareri ? |
2 Attachment(s)
frumos bmw krypton :>
ceva pareri? :oops: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
@radu_cainamisir ms mult pt. sfat
am mai umblat putin la el si am facut ce ai zis. EDIT : NEW PROJECT ! NISSAN 200SX 1.8 Coupe |
Quote:
Nu ne dezamagii. |
R.Equinox - radu_cainamisir-Motiv ar avea...Multi vor totul mura in gura..cautativa oameni buni..sunt o gramada de site-uri cu moduri pentru Srll...nu mai cereti mereu .....
Nu prea sunt de acord cu asta .. pentru ca eu si acum caut un mod si nu l-am mai gasit. si am descarcat toate modurile asemanatoare dar nu il mai gasesc :) KrYpToN - masina este veche . modul cred ca are 2 ani sau 3 ;-? ebone - esti foarte bun :) dai inainte :) cred ca nu a fost masina facuta de tine care sa nu imi placa Kata , maryus - multumesc pentru informatia data:d . eu chiar nu stiam ce este dark side :) . aici sunt de acord cu restu nu pleca kata si nici tu marius . chear daca nuprea ne intelegem noi pentru ca voi sunteti ca un fel de modele pentru restu si eu am invatat multe de la voi :) All- nu stiu de ce nu putem noi sa fim ca cei dupa gom . eu am vazut o "cearta" pe gom si te puvneste rasu . pentru ca ei se sicaneaza dar nu se supara ca noi |
Quote:
Bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Subaru Impreza |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Toyota Trueno
|
3 Attachment(s)
Quote:
Opala`72 |
1 Attachment(s)
Quote:
..... |
4 Attachment(s)
Golf 5 - daca stie cineva cum sa imi pun 2 tevi de esapament ar fi perfect <3
|
2 Attachment(s)
Sti ca sunt diLOW-low-low
provocare de la equinox! Pareri? |
2 Attachment(s)
fain golf radule', tu ai rezolvat problema cu tevile de esapament?
meanwhile :arrow: |
4 Attachment(s)
Un Dodge Charger R/T, o masina care lasa in urma toate masinile in urma de pe ultima pagina cu caii ei putere. :twisted:
|
3 Attachment(s)
Varu' 6 8)
|
Quote:
|
Quote:
Foarte fain baieti;) |