Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Constanta (https://forum.4tuning.ro/35-constanta.html)
-   -   Constanta - Accidente (https://forum.4tuning.ro/35-constanta/825-constanta-accidente.html)

Gti_Turbo 18-08-10 12:13

Re: Constanta - Accidente

5 Attachment(s)
in aceeasi intersectie pe data de 17.08.2010 un opel calibra rosu cu nr de bulgaria cu un autobuz ratc ! autobuzul venea de pe mircea dinspre pompieri iar opelul pe mamaia dinspre tomis ! soferul opelului nu avea permis , era manga , mai era unu cu el in dreapta ! si asa cum arata masina a fugit cu ea de la locul accidentului cam 500m printre stradute ! rezistent calibra :D !

pigoo 18-08-10 16:55

inca o calibra de bulgaria taiata de pe lista :lol: :joy:

Psycho 21-08-10 10:40

mishu .. stii tu vb aia . nu-i masina ca calibra :)

street_racer 22-08-10 06:24

poate nu am vazut eu in paginile de posturi anterioare , dar a vazut cineva accidentul de la cet dintre un matiz si un ... TAB (transportor blindat pt cine nu cunoaste) ... ??? mult tupeu pe soferita matizului. nu e genul de gagica cu care ai vrei sa te iei la cearta vreodata...

ginnjuice 25-08-10 09:43

dar pe donsoara cu EKE bmw X6 in teatrul fantasio ati vazut-o ?

YZF-PWR 25-08-10 10:01

daaa , ce sa-i faci , ce inseamna sa aiba taticu bani si sa iei carnetu cu ei. Omu ala din ce am inteles picioru nu au reusit sa mai faca nimic cu el , il amputeaza , dar chiar si asa sansele lui sunt mici. Pe cat facetzi pariu ca scapa EKE de dosar si tot , carnetu vine odata cu reparatia masinii inapoi.

street_racer 25-08-10 14:37

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3608571)
daaa , ce sa-i faci , ce inseamna sa aiba taticu bani si sa iei carnetu cu ei. Omu ala din ce am inteles picioru nu au reusit sa mai faca nimic cu el , il amputeaza , dar chiar si asa sansele lui sunt mici. Pe cat facetzi pariu ca scapa EKE de dosar si tot , carnetu vine odata cu reparatia masinii inapoi.

sau poate se muta si in constanta o trecere de pietoni peste noapte :P

duud40 26-08-10 01:44

Pai in constanta a fost faza cu trecerea.

ginnjuice 27-08-10 08:19

YZF , nu stiu daca va reusi sa musamalizeze domnul Tanase tot si de data asta.S-a facut prea multa valva,desi la noi in Romania nu te mai mira nimic.
si ca un offline,nu-mi permit sa dau si alt numar de masina,dar mai feriti-va de un X6 pe care il conduce o domnisoara FARA CARNET !

YZF-PWR 27-08-10 12:00

lol daca nu ma insel este unul gri nu? ca am vazut si eu una cam penalty la lac odata

ginnjuice 27-08-10 14:57

nu , donsoara Cosmina are carnet si este verisoara cu donsoara anastasia,dar are un pic mai multa minte in cao desi este blonda.:)))

YZF-PWR 27-08-10 15:03

Pei nu aia cu Kos la nr , mai e una , tot gri , e tzandari rau de tot fata , nu mai stiu exact nr ei , va anunt eu de cine sa v-a feriti cand imi aduc aminte.

street_racer 27-08-10 16:19

Quote:

Originally Posted by YZF-PWR (Post 3614128)
Pei nu aia cu Kos la nr , mai e una , tot gri , e tzandari rau de tot fata , nu mai stiu exact nr ei , va anunt eu de cine sa v-a feriti cand imi aduc aminte.

astea-s relatari din lumea "underground" a constantei de la lac si de pe langa ??? :))

schumi_86 03-09-10 01:54

Quote:

Originally Posted by street_racer (Post 3614268)
astea-s relatari din lumea "underground" a constantei de la lac si de pe langa ??? :))

:lol::)))) vorbe din subteranele Constantelor...:lol:

Psycho 04-09-10 15:46

sunt poze cu accidentul pe cancan si pe ups ... si ieri vedeam in libertatea ca mosu cica cere 1 mil de euro daune si a zis ca ii doneaza :))

All times are GMT +2. The time now is 05:53.

- Copyright 2026 4Tuning