Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

MasterK 11-02-07 17:00

Re: Diverse discutii

Quote:

Originally Posted by Pitu (Post 743826)
facem , facem , vine si timpul frumos ,vb si cu baietii si facem

Ca baietii! Scoti batraneasca la o sesiue foto! Blana f888888 fata aia! :lol: vad ca te-ai facut disparut de la o vreme! nu mai vii la astia pe colt? :lol: Bafta!

Skma 11-02-07 17:17

Am trecut da tu nu erai pe zona !

Mastere treci mah acolo la topicul de reclamatii si aranjati-va acolo !

Chiar pitule de abia astept sa o mai vad pe batrana doamna ! :twisted:

platon911 11-02-07 17:19

Quote:

Originally Posted by MasterK (Post 743844)
asta e o amenintare? Ca nu inteleg prea bine!

ia-o cum vrei,nu ma intereseaza....da io in locu tau as tace din gura u asta kre ai kef numa de panarama pe forumu asta.......:x

Skma 11-02-07 17:22

stai calm Platon ! Acuma serios de cand ai intrat ai cam inceput asa sa dai lectii la toata lumea si nu e frumos ! plus de asta MasterK e vechi ca mai face el caterinca asta e partea a -2a si cu amenintarile astea toata lumea e smechera in fatza tastaturii sau mai grav cu vecinu de bloc asa ca daca sunteti bazati sunteti pe voi bai fratilor !;)

platon911 11-02-07 23:18

mey io nu vreau sa ma cert cu nimeni...dar kiar nu mi-a placut ce a zis Masterk,ptr k noi nu ne cunoastem,nu avem tangente.....sa nu crezi k io sunt figurist sau sufar de harfe si impresii,k vreau sa ma iau cu astia in gura!!!!

kraven_4_all 12-02-07 09:03

numai certuri frate shtiti.....skma bv ...la faza cu certurile pe topicu` ala....nota 25:D

DONU' 12-02-07 09:17

Ajutati-ma si pe mine intr-o problema. Dau de baut. Stiti ca nu-s nesimtit.
Cine vrea sa ma ajute sa-mi bat joc de un idiot care ma streseaza cu telefonul, sunati-l si luati-i toata familia in falus...
Rade ca prostu' in telefon si nu zice nimic altceva. Decat sa vorbesc mai tare ca cica nu ma aude.
0726299730

Va multumesc!

kraven_4_all 12-02-07 09:19

ce`ai mha esti nebun??....da`l in familia m***...tu oftik-te k n`ai cartela :))...sa-ti faci minute:)ce drq mha te pui la mintea lor?...

Vibe 12-02-07 09:22

Am avut si eu o tipa care mi-a facut faze de genul:mad:... si am pus un anunt la matrimoniale cu numarul ei de telefon :oops: ... m-a sunat apoi si am vorbit ;)

Vibe 12-02-07 09:29

DONule tu nu ai mess la serivici acolo mah?:D

bogdan_wrc 12-02-07 09:35

Quote:

Originally Posted by djvibe (Post 742331)
Bogdane ai cam fortat galbenul azi la Caraiman :)

da? nu mai stiu...
oricum sa imi ia carnetul :)))) daca gresesc :)))

ce ati facut may aseara?? vibe, erai parcat , si la km6 erau toti...stateau...cand m-am plimbat am dat de toti. pacat ca eram rupt..ca sambata si duminica am fost la buc...si am vazut ce frumos se lucreaza pe la H, pe la || si pe A1 :D

anyway, 6 zile still driving. de acum, FMM le adresez...de pe bicicleta.

DON. il sun de la servici ca am nr preferential si ii iau neamu in P U L A. eventual schimb numerele ca am vreo 4-5 si gasesc mai multe rude. :lol:

Don, cand am plecat aseara din fata ta, cand mergeam paralel cu Mario pe la primavera si tu in spatele mee...azi noapte, s-a vazut mult fum? merci.
am vb sa pun turbina si FMIC de TDI de 150 si cu soft ar trebui sa ajung la 180 cp. si sa limitez cuplu la 350 Nm sa fie bine si pt cutie :D. ar fi ceva, nu? dar tre sa gasesc $$...

DONU' 12-02-07 09:35

Ba da, dar mi-e sila ca e prin meebo si nu-mi place...

kraven_4_all 12-02-07 09:37

bogdane...s-a vazut ..d.ar nu mult...asha kt sa`ti dai seama k e diesel:)...bafta la produs cash:)

bogdan_wrc 12-02-07 09:39

tre, il stii pe unu care are nick Toby nu stiu-cat pe games-forum? ca am luat un telef de la el, si avea trecut in calendar TRE pe 8/02. nu atunci e ziua ta?

bogdan_wrc 12-02-07 09:41

merci, kraven. eram curios, ca in oglinda s-a vazut ceva. si vreau sa stium stau. sa ii mai iau motorina, sau sa o las asa. dar ma duc sa fac niste teste si masuratori. am comandat si furtunele de frana cu insertii metalice pe fata. astept sa vina si pun si jnatele de vara si franele. si poate mai ma masor si eu cu cineva..ca de cand zic..imi e deja rusine..

meebo sucks!!

All times are GMT +2. The time now is 04:45.

- Copyright 2026 4Tuning