![]() |
|
Re: Club CIELO
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1235454687
Aici e linkul cu poza masinii cu capota neagra..o sa se vada umpic in poza defectele dar in realitate erau mai mari |
Capota o poti retusa si colanta, negru mat sau alta culoare nu e atat de dificil de colantat. Daca ai intrebari te pot ajuta, eu am colantat singur plafonul masinii mele! Autocolantul a costat 30ron...
|
Quote:
|
de o intalnire cand o punem si noi......macar cei din bucuresti....eu in seara asta m-am intalnit cu KTLu si cu PTyu....urma sa vina si SRYu...dar nu am mai stat eu.....sper sa ne vedem mai multi cat de curand......astept sugestii despre locul de intalnire si ora...data ..etc
|
1 Attachment(s)
Quote:
se gaseste? later edit: am gasit si poza... |
1 Attachment(s)
Dupa cod, nu le stiu. Ce am incercuit in poza.
|
Mda, deci am tot lucrat pe la masina, am scos si pedala de acceleratie si am gresat cu niste vaselina pt ca uleiul nu prea a rezistat... se simte calumea acum :)
Am urmarit si jocul ala la schimbator... Masina oprita, bagat in viteza si luat piciorul brusc de pe ambreiaj pana la cuplare... Am urmarit angrenajele de la motor si... nu aveau pic de joc pana la burduf (piesa notata cu 5). Inauntru masinii, pana la schimbator nu stiu, pt ca nu am scos plasticele... Nuca aia de jos, stiu sigur ca are joc. Pana acum nu m-am gandit ca asta ar fi problema, dar ca de obicei, Felix face lumina! :) Am vopsit si jantele si rezerva ca tot mi-a ramas vopsea...Mai multe, la sectiunea "masina mea" :) |
cotiera espero model scurt 2 sertare completa
60 lei id mes mugurix |
Quote:
Vorbesc de aia cu 1 sertar! |
serban_pc multumesc mult pentru xenoane!
Masina mea este multumita :D. Incet, incet dar o faca masina care mi-o doresc :D |
Pozeeeeee in seara asta sa vedem!!!!! :)
|
Quote:
Dupa! Oricum, din cate ziceam ca fac la ea, vezi si tu ca ma misc ca melcul! Am avut ceva probleme cu prizele si mi s-a ars si aspiratorul si dvd playerul astfel ca din banii de jenti a trebuit sa iau d-astea! Bine c aam rezolvat instalatia! |
Vand antena electrica noua, ne folosita, am dat 170 RON pe ea, cer 150 cu tot cu transport!
Eu mi-am pus antena mecanica. Am pus si la anunturi! |
Adica ti-ai luat xenon si pt proiectoare? De ce? :) Eu aici merg pe principiul cu cat mai galben cu atat mai bun :)
|
Quote:
Xenoane la faruri :D 4300k!!! O sa schimb si pozitiile tot de la Serban, dar luna viitoare cu luna asta ii cam naspa. Astea de sunt pe masina, galbene, arata ca ceaiul pe splendoarea alba a xenoanelor!!! Banzay cum dracu' pun plasa la grila din fata si de unde iau plasa??? Sunt topicuri pe aici ca eu nu am gasit :(( |
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
|
- Copyright 2026 4Tuning