Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Kitsch tuning sau modificări care ne zgārie retina (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5696-kitsch-tuning-modificari-zgarie-retina.html)

xxdadixx 14-08-08 12:50

Re: Kitsch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1694219)
nu mai vorbim despre KITSCH tuning;)

De ce nu pui poze si cu BMW-ul ce l-ai pus la bazar?
ala 535i

central 14-08-08 14:25

Quote:

Originally Posted by Insanerzw (Post 1693954)
Hai ca facem concurenta ...mai scot si eu din cutiutza ..ceva surprize :lol: De observat dacia aceea alba ..:shock::shock::shock::shock:

nu stiam ca skoda a scos octavia sedan 4x4 si Fr cred ca o sa imi iau si eu una:)) :lol: ce rost aveau alea acolo nu stiu:evil::evil::evil::evil::evil:

Dark Side 14-08-08 16:25

4 Attachment(s)
Dacia Break 1410 ....:???::???:

Crisskro 14-08-08 17:00

Eu nu pricep care e faza cu aplicatul de sigle gen M. Aia care stiu ce inseamna te cred prost. Iar aia care nu stiu ce inseamna, don't give a damn. Asa ca.. de ce sa pui?
Le place o litera in plus lipita pe caroserie banuiesc...

Agitatu 14-08-08 17:18

dacia aia este chiar =))
ori este monster truck :P
ori se duce cu ea la furat :D
la incarcatura grea sa ramana si ea ridicata

morghen 14-08-08 17:29

dacia aia se prea poate sa fie facuta de fabrica asha cum e...au fost nishte teste shi concepte de genu...

sunt dacii coupe cabrio....sunt dacii limo...sunt dacii off road cum e asta...numai ca nah....ce sa-i faci..nu totzi stiu.

26WRC 14-08-08 18:46

Quote:

Originally Posted by Dark Side (Post 1696248)
Dacia Break 1410 ....:???::???:

dacia aia e din fabrica asa e caraoserie de break pe sasiu si motor de aro,si a apartinut lui ceasusescu,dupa 90 a fost cumparata de Liceul auto din roman si a fost maisna de servici a fostului director al liceului adica a actualului primar din Roman ,intre timp a fost vopsota metalizat si puse niste jante mai frumoase, pozele alea sunt de acum 3-4 ani
NU ARE CE CAUTA LA KITSCH TUNING MASINA ASTA

;)

Dark Side 15-08-08 13:55

5 Attachment(s)
Cam asta mai e prin "my pictures" la mine in calculator...:arrow:

Agitatu 15-08-08 16:55

mie imi place bmw ala auriu :|

claudiu lucian 15-08-08 20:17

Quote:

Originally Posted by Agitatu (Post 1698007)
mie imi place bmw ala auriu :|

atunci...daca ai masina si nu o vezi in topicul asta...sigur nu ti-a pozat-o cineva

Mircea-Finutz 15-08-08 20:34

3 Attachment(s)
nu numa romanii sunt tzarani! :)))) :lol:

Psycho 15-08-08 21:35

iti dai seama cum taie aerul coditza aia de rechin ... ... n-ai de unde sa stii poate e un taran de italia / spania .. cu clima bizonica :))

csebalyn 15-08-08 23:40

Re: Kitch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by cipricipri (Post 1438629)
Ce imaginatie bogata au unii...

total off-topic si-mi cer scuze pt postul asta, dar e prea de tot: asta-i aproape blasfemie:evil:...masina (Audi SportQuattro S1 Pikes Peak) inca detine recordul in cursa de la Pikes Peak, stabilit in 1987 de Walter Roehrl la categoria "masini cu motorul in fata". ca fapt divers, "kitch-ul" ala facea 0-100km/h in 2.5 secunde...pe macadam...:shock:
Adevaratii cunoscatori transpira la auzul numelui "Walter Roehrl"; la 62 de ani, omul e seful pilotilor de teste de la Porsche, un monument al motorsportului, dublu campion mondial de wrc, votat de presa de specialitate in 2000 ca fiind "pilotul mileniului":shock:

de marea majoritate din restul masinilor prezentate pana acum pe topic, nu comentez...=))

claudiu lucian 16-08-08 02:29

Re: Kitch Tuning .... part 2

Quote:

Originally Posted by csebalyn (Post 1698646)
total off-topic si-mi cer scuze pt postul asta, dar e prea de tot: asta-i aproape blasfemie:evil:...masina (Audi SportQuattro S1 Pikes Peak) inca detine recordul in cursa de la Pikes Peak, stabilit in 1987 de Walter Roehrl la categoria "masini cu motorul in fata". ca fapt divers, "kitch-ul" ala facea 0-100km/h in 2.5 secunde...pe macadam...:shock:
Adevaratii cunoscatori transpira la auzul numelui "Walter Roehrl"; la 62 de ani, omul e seful pilotilor de teste de la Porsche, un monument al motorsportului, dublu campion mondial de wrc, votat de presa de specialitate in 2000 ca fiind "pilotul mileniului":shock:

de marea majoritate din restul masinilor prezentate pana acum pe topic, nu comentez...=))

si tocmai...candstii atatea, nu ti se zbarleste pielea pe tine cand vezi k isi bate joc de ea??

xxdadixx 16-08-08 09:37

Quote:

Originally Posted by Mircea-Finutz (Post 1698346)
nu numa romanii sunt tzarani! :)))) :lol:

Tind sa cred ca e roman care lucreaza in constructii in Itlaia, venit in concediu acasa.

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning