![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
2 Attachment(s)
Quote:
:D:D:D Attachment 1049797 Attachment 1049798 |
DaNn.ZyX sincer ...doar cu jantele sunt de acord :)) in rest,cocalarie pe fata ;)) ... eu prefer stil`u nemtesc ,deci nu se compara cu asta ... :P oricum,ms de jante :)))
|
3 Attachment(s)
Vreau si eu masina alba :) si geamurile fumurii ! Ms
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Vectra B2 facelift 2.5 V6
|
ms laur.....reusit tare..daca vrei ..mai poti face.....si celelalte poze..tot ceva realizabil e super imi plac ideile tale..si pt zix....e super borbet..da cea din spate..nu prea ai nimerit`o ..oricum ..cmd nu il critic..il felicit ca a incercat si eu ma pricep la photoshop ..da n`am idei :)) mai astept versiuni de la alti .."designeri" ;)
|
Pt kegpr tzin satzi zik ca nu prea ma pricep dar am incercat si eu ceva.....
Modificari aduse.. Lasata pe bot.... Faruri + lampi fumurii Jentzi Golf 5...peste cele care le ai :d ..am incercat ..sa le pun exact nu mi`a mers..dar se vad bine in poze : ;) folie si pe fata..mai inegrita ...plafon parte din aripi spate fata inegrite prag marit bara fata spate marita Clapetele la manere negru PT Eventualii critici ......nu stiu ..VT ca voi ..m`am kinuit si eu ..sa iasa ceva :) cat de cat :) venitzi cu idei .si eu incerc :d :) P.S n`am stiut sa o uploadez.. :)) http://h.imagehost.org/t/0870/vectra_43_copy.jpg sau link ..spre poza ! http://h.imagehost.org/view/0870/vectra_43_copy |
2 Attachment(s)
masina unui prieten,e curios ce idei i-ati mai putea da
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Vectra 8)
|
5 Attachment(s)
care ma ajutati cu ceva ? :D niste jante pe Fiat`u asta ... si atat :D ... nu conteaza pe care poza vrei sa lucrati, ... am pus mai multe ca sa aveti de unde alege :)
|
1 Attachment(s)
Uite benny ..o prima..incercare.. :P)
P.s Nu ma injura..sunt incepator :D :) |
ms VySuL87 ... dar vroiam doar alte jante :) ceva mai mare ... de ce sa te injur ? :SS ... stai linistit :P
|
5 Attachment(s)
mai multe incercari .....reusite..nereusite..depinde de tine benny :P
|
penultima poza arata cel mai bine ... mersi mult :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning