![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Superba masinuta!! In poza aia ai prins si o fantoma, i se vad doar picioarele!!
|
mi se pare mie sau poza e cam trucata? ma rog...frumoasa masina,Bogdan asteptam poze detaliate cu fiecare pasi
|
3 Attachment(s)
ce am gasit si eu pe net(sper sa nu deranjez).eu zic ca e super:arrow:
|
aoleeeeeeeeeeeeuuuuuuuuu ce frumoasa-i masina asta!!!!! are nota 5000!! de la mine!!!
|
2 Attachment(s)
:arrow:
|
vreau sa vad spatele:D
|
2 Attachment(s)
si am vrut sa-i fac poza din spate:sad:
oricum suportul nr spate a iesit bine rau;) |
este a doua oara cand o vad life sincer o masina fffffff frumoasa si in acelasi timp eleganta ..partea din spate a iesit super mistoo asortandu-se fffff bine cu botu ..felicitariii bogdan sanatate multa si noroc.
|
14 Attachment(s)
Quote:
Probabil cativa vor spune si lucruri negative la adresa masini ,dar sunt convins ca Bogdan va incerca pe cat posibil cu trecerea timpului ( si pe masura posibilitatilor ,pentru ca se observa de la o posta cat de multi banii s-au investit) sa remedieze micile defecte si sa o aduca cat mai aproape de perfectiune. Privind aceasta masina se observa cat suflet si pasiune a pus propietarul si asta e cel mai important. Felicitari Bogdan pentru ambitie si realizare ,am vrut sa te felicit personal dar de fiecare data vorbeai cu cineva...ultima oara cu nea Nicu Gordini povestind despre cate seturi de nu stiu ce are el in garaj... Dupa parerea mea e castigatoarea. |
foarte frumoasa, n-am ce zice
|
aoleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuuuuuuuuuuuuuuu DOAMNE DOAMNE DOAMNE CE FRUMUSETEEEEEEE DE MASINA,MASINA ASTA ARE DE LA MINE NOTA 1000.000.000.000 CRIMA RAU MASINA ASTA O ADOR BOGDANE VEZI CA LA NOAPTE VIN SA TI-O FUR CA E PREA FRUMOASA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
foarta frumoasa masina dar nu l-am vazut pe bogdan .....scz de off dar care credeti ca a fost cea mai frumoasa masina? mie mi-au placut maisnile celor d e la souths racer
|
12 Attachment(s)
Pot sa spun ca am ramas profund impresionat de aceasta dacie..din doua motive.:
1. Munca depusa la aceasta masina si daruirea proprietarului de a realiza o masina cat mai aproape de cea originala... 2. Stilul ei clasic..old school..:X Imi pare bine ca te-am cunoscut si te-am felicitat pt aceasta Bijuterie...nu credeam ca arata atat de bine...!Pot sa spun ca am venit la salon special pt NIG |
waw super tare no comment! :) felicitari maximul cred ca l-ai atins
|
arata beton masina , de luat in vedere grila fata si evacuare ! in rest, 10!
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning