![]() |
|
Re: Club TICO
Ati pe chat acum?:rolleyes2
|
intrunirile le tinem dupa cum am stabilit la prima (de cand am inceput sa ne intalnim) :)
ne vedem la 2 saptamani vineri seara :) ... vinerea asta e intalnire ... probabil ora 19 sau 20 :) ramane de vazut |
Quote:
|
La tambal sau la clarinet? :))
|
Quote:
|
Harpa sa fie :))
|
Quote:
|
Quote:
|
vineri ora 20 eu pot, polivalenta propun, sper sa fie gata:D
|
Quote:
p.s. : nu am ajuns eu in giurgiu sa vezi rotile dar le vezi vineri :D |
Hmm, astazi au "dat drumul" la lege... obligatoriu anvelope de iarna pe drum national inzapezit/inghetat/poleit ... :| Daca suntem prinsi fara, amenda pleaca de la 600ron + 9 puncte pana ... la 1350ron cu 21 de puncte si suspendarea talonului... damn!
Aveti idee cat costa o anvelopa 155/65/13 ? Mai sunt baracile in vitan cu anvelope? Sau, stiti zone cu anvelope ieftine, in Bucuresti ? :D |
Quote:
|
Quote:
da si mie te rog un PM de unde ai luat tu...ms Quote:
OFFtopic: caut jentzi pe 13/14/15 pt matiz/tico , cine are la pretz de criza pot fi si din tabla ca nu imi pasa PM me |
Quote:
Anvelope.. nu ma gandeam sa cumpar SH, ci chiar noi. Daca gasesc (cum am gasit acum 2 ani) tot la 100ron/bucata noi e perfect :D O sa caut zilele astea prin Bucuresti... |
nu cred ca a intrat in vigoare legea aia ... poate de anul viitor ... unde ai citit tu despre ea?
si oricum ar trebui sa te lase sa mergi si cu all season ... ar fi un abuz sa ma oblige sa imi cumpar exclusiv de iarna ... :-) |
| All times are GMT +2. The time now is 19:44. |
|
- Copyright 2026 4Tuning