Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar (https://forum.4tuning.ro/85-arad/37807-comunitatea-4tuning-arad-intalniri-fiecare-vineri-ora-19-parcarea-patinoar.html)

Black Pearl 11-06-10 01:38

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

Intrarea participantilor, duminica, in incinta Expo se face intre orele 8-9. Dupa aceasta ora nu mai poate intra cu masina deoarece pe locul de intrare se va desfasura proba de indemanare. Dupa sedinta tehnica cu participantii, vrem ca inceperea concursului sa se faca in jurul orei 9.30-10.
Vor fi 4 sectiuni:
-proba de indemanare
-audio
-drift show
-tuning car

Inscrierile pentru oricare din sectiuni se fac pana vineri ora 24.

Intrarea participantilor in incinta Expo se face pe poarta din spate. >>> La primul sens giratoriu dupa piata de masini se face dreapta spre zona industriala. Inainte de semafor se face stanga pe o sosea care da exact in spate la Expo Arad.

Mai vorbim maine la Patinoar.

rangerxtr 11-06-10 07:42

Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar

eu mam inscris cica la indemanare si tuning...
adica am trimis e mail...

realmode 11-06-10 12:02

Quote:

Originally Posted by rangerxtr (Post 3432763)
eu mam inscris cica la indemanare si tuning...
adica am trimis e mail...

Probele tot pe mail o sa le dai :) :) :)

NEo007 11-06-10 12:13

Eu nu o sa prea mai dau pe la intalniri cand e frumos afara pentru ca merg la tenis in fiecare vineri de la 19.00 la 21.00 :( Imi pare rau ca s-au suprapus :(

rangerxtr 11-06-10 12:23

7 Attachment(s)
niste intrebari!!! la trecere unde este gardul asa va ramane cu bordura aia .....nu se poate pune ceva peste?????sincer e nasoala numai buna sa dai cu jentele...!!! si oare la prima parte asa raman cacucurile?in reste e tare traseul.....vitaza cat incape...doar bordurile alea sunt de temut...

PinkProbeLady 11-06-10 13:10

Nu a facut nimeni nici o poza cu asta micu al meu din Expo? :cry: A dormit printre straini aseara singur :rolleyes2

realmode 11-06-10 13:33

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3433469)
Nu a facut nimeni nici o poza cu asta micu al meu din Expo? :cry: A dormit printre straini aseara singur :rolleyes2

Ramo, asa de bine l`au pazit ca nu mai era acolo...

PinkProbeLady 11-06-10 13:43

Nu ai cum sa ma pacalesti :lol: merg des sa vad cum e! Oricum e domn, sta la aer conditionat si eu mor de cald :lol:

realmode 11-06-10 13:44

Quote:

Originally Posted by PinkProbeLady (Post 3433545)
Nu ai cum sa ma pacalesti :lol: merg des sa vad cum e! Oricum e domn, sta la aer conditionat si eu mor de cald :lol:

:):):) BRAVO :):):)

rangerxtr 11-06-10 15:06

e acolo......pink mare......nu au treaba cu ea cam singurica...

Alin Puma 11-06-10 15:23

Eu nu ajung azi la intilnire ca am un priveghi in familie

realmode 11-06-10 15:27

Quote:

Originally Posted by Alin Puma (Post 3433751)
Eu nu ajung azi la intilnire ca am un priveghi in familie

Condoleante :sad:

Black Pearl 11-06-10 17:52

8 Attachment(s)
Varianta pentru a nu lua bordura/sina metalica ''in viteza'' este ca se vor mai pune niste porti(cauciucuri) pe soseaua exterioara pt a se reduce din viteza inainte de intrarea pe poarta. Alta varianta pentru a se asigura in continuare functionarea portilor nu s-a gasit.
Portile(din cauciucuri) pe soseaua din interior care apar in pozele de mai sus, asa vor ramane.
Cateva poze de azi (ca e deja tarziu si vreau sa mai ajung si la Patinoar):

PinkProbeLady 11-06-10 20:37

Multumesc de poza :lol: credeam ca au mai putine haine fetele pe ele!

Daci 11-06-10 21:40

Pai stai ca nu mai inteleg! Cine spala masinile la car wash show? Fetele spala masinile baietilor, si baietii spala masinile fetelor?

Maine, adica pe 12.06.2010 la ce ora incepe car wash show-ul? Vreau sa vad si sa filmez, ceea ce vad...

Ne vedem si duminica de dimineata daca se trezeste copilul ca vreau sa-l duc si pe el cu kartul lui.

L.E.: Ramona, am intrat pe site-ul auto-pink.ro si imi zice ca e suspendat. Vreau sa faca o vizita la magazin, poate maine daca e deschis.

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning