![]() |
|
re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)
Quote:
|
salutare
am fost acum 2 sapt cu motocicleta pe Transalpina.Am urcat dinspre Ranca,drumul este super insa doar pana la obarsia Lotrului.Dupa,adica pana la Voineasa este tare rupt-jale.Aveti grija bafta |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=05aBi;5086349]nu are nimeni ?
am eu unul. costa 80 ron |
Quote:
|
Quote:
am discutat ieri cu amicul razvan si mia zis ideea de home made a suspensiei..cu 500 lei o las pe burta:-) Tu mai ai la ea..ai rezolvat problemele majore? |
Quote:
|
Quote:
|
ma poate ajuta si pe mine cu o janta de alpina de 5.5 j et13 am trei si mai imi trebuie una multumesc
|
din pacate masina nu va fi gata pana pe 14 iulie.imi pare rau si imi cer mii de scuze ca nu pot veni dar mai am o gramada de lucru la ea plus itp.
|
Era de asteptat sa apara probleme neprevazute. Asa se intampla cand incerci sa aduni o mana de oameni imprastiati prin toata tara :( . Mai sunt si altii care au masinile desfacute, sau cu probleme ?
NU prea zice lumea multe:shock: . Mai avem doritori pt intalnire? @daman sper sa apuci sa o termini in timp util |
Nici eu nu am nici o sansa sa termin pana pe 14 iulie, masina e desfacuta toata si mai astept si piese sa finalizez cu caroseria. Daca vin piesele pe care le mai astept probabil ca intr-o luna , o luna jumate as fi cat de cat gata. E bina ca masina are ITP valabil si nu tre sa imi mai bat capu si cu asta.
|
imi pare rau ca nu o sa mai vii damiane....si chiar vb cu danielson azi ca nu ai timp sa o mai faci daca te duci tocmai sambata la ea ......la mine masina e gata de drag de drift de mers intins de mers in oras :)))))...de toate......
Cele fiind spuse cati mai suntem care mergem??yo sunt primu... 1.francezu.... |
nu cred ca trebuie nimeni sa se supere..cei drept e foarte greu sa ne adunam..suntem putini si nici unul din noi nu are un sac de bani sa bage in rechin intrun timp scurt..eu 90% o termin pana pe 14 iulie...
eu zic decat sa mergem sa ne intalnim 3 oameni mai degraba o mai amanam o luna ca sa ne mai adunam linistiti! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning