![]() |
|
Re: Street Legal Racing - Redline v2
8 Attachment(s)
danny125 - lauda-te lauda-te .. pai se putea .. pana de Valentine's imi fac eu una =)) .. foarte misto pj-ul deci asta ma duce cu gandul ca este decalabila ;;)
ce zici faci si bara daia de protectie ca la dodge ram ? :D bogdane ms pentru scaune raman dator radu - e misto lambo-ul :) Alfa Romeo Brerra si KE70 :D am vrut sa ii fac si un pj sa fie de drift dar lenea asta ... e maaareee ce pareri aveti ? |
Quote:
nu'i rea niciuna si daca nu te grabeai sa zici de BullBar'ul ala... ziceam eu.. @danny125 - e pe net asta? sau proiect nou in 3ds? :D invidiosi 'sticletii' cred ca de'aia te urmaresc:D |
Quote:
KE70 imi place pana la usi(vrei sa zbori cu ea?) iar Alfa parca e din 101 dalmatieni turbati [ref:rosu(daca nu te prinzi:lol:)] puteai sa o faci ori rosie ori alba nu corcitura :-P @bogdaN.13 e inca in lucru...mai am putin...vreau sa ii pun si bodykitul de SRT8 |
Ce belea arata alfa-u ii prea tare...mil poate da shi mie cinvea va rog!!!
|
bai danny125 chiar esti talentat la desen...bravo...evoul arata super...:D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Una din pasiunile mele pentru americane
|
2 Attachment(s)
da chear ca tot veni vorba .. deci era un challenger pe kistappancs umpic mai low polly , era decapotabil si cu plafon .. stati sa va arat o poza .. ca l-am cautat dar nu l-am mai gasit .. am gasit doar ala cu prostiile alea pe ea de nu le poti da jos (decalurile alea ) si avea el un grilaj in fata care se baga sub bara din fata
danny - ia nu te mai lega tu de dalmatieni mei :-w , si nu vruiam sa zbor cu ea dar e caldura prea puternica si cu usile asa ma racorea :)):)) |
am o problema cu decals-urile apar peste tot si nu se vad cum trebuie cine ma ajuta si p mn pls
|
masina are un maping prost ..nu ai ce sa ii faci .. trebuie sa faci un pj in photoshop si dupa sa il importezi in slrr :)
|
aha ok ms mult o sa incerc un tutorial
|
Care face masini in 3ds max 7 sa-mi explice si mie.:(
|
1 Attachment(s)
Prima Motocicleta pentru Slrr
|