![]() |
|
Re: Chat
vecinii sa vada! aia tre!
|
CRACIUN FERICIT PENTRU TOATA LUMEA:peace:
|
Craciun fericit
|
Piry, craciun fericit, LA MULTI ANI, si la anu, te IMPLOR nu mai bea redbull cu pepsi !!!
te agita prea tare :) la multi ani tuturor, un craciun plin de bucurii si numai bine. |
Craciun Fericit Tuturor! Fie ca mosul sa va aduca cipuri, suspensii, spoilere, praguri, eleroane, jenti, o lopata sa va scoateti banii din casa cu ea, si cate o camera destul de mare sa incapa toti prietenii vostrii in ea, etc etc etc si cate o craciunitza la cei care n-au deja, si cate doua la cei care au :P ;)) Happy Christmas !
|
Craciun fericit la toata lumea sa aveti parte de tot ce va doriti si spor la baut
|
Cati dintre voi primiti e-mailuri cu reclame "basme si carti DVD", "asigurari RCA", "covoare si mochete" etc.? Mi se pare ciudat ca primesc astfel de mesaje numai de cand m-am inscris pe acest forum, si asta e singurul forum (si site) roman pe care este detinut adresa mea e-mail.
|
unde sunt amplasate camere pe drumul de la Cluj-Napoca <-> Oradea ?? care stie ?
|
http://www.radarefixe.ro/radare-came...-judetul-cluj/ intra aici ;)
|
am auzit ca sunt mai multe nu doar astea 4 ... poate am fost prost informat
ms de site |
Quote:
|
La Multi Ani !!!!:drunk:
|
La multi ani ! ! !
|
salutare la toata lumea , ios nou pe aici si vreau sa salut toata lumea
|
salut,bine ai venit si la multi ani :) !!!
ps: caut aluminiu striat,nu stiti undeva unde gasesc cateva bucati? nu vrea sa cumpar o coala intreaga de la materiale de constructii... |
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning