![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
bmw 330i :D e o vers refacuta
|
1 Attachment(s)
stage 1;) comentati;)
|
pai reflexiile de pe spoiler sunt mai mult decat ireale,airipile sunt bombate inegal,parasolarul de pe parbriz e total aiurea si ocupa juma' din parbriz , plasa de pe spoiler e cam prea luminata
|
cristi t ... nu esti tu in masura sa comentezi...
|
Yackone...mie imi place.....spoilerul e misto...e cumva brush? si faza cu juma de parbriz...dak vreti o sa pun o poza cu un pasat sa vedeti ce "juma" de parbriz e ocupat......unii im stiu cred e unu alb
|
de ce nu sunt /:) ??? e o tara libera :oops:
|
1 Attachment(s)
nam putut sa mai dau edit la ultimul post ...
oricum yackone comenteaza ca eu te las ;) |
*Yackone - cred k s-a descurcat destul de bine la comentariu Cristi T ... desingu spoilerului e f interesant ... imi place foarte mult ... dar ai facut reflexiile foarte puternice ... mai am de adaugat ca oglinda din dreapta (Privitorului) e mai mica decat cea din stanga ...
*Cristi T - reflexia din gura centrala a spoilerului nu e continua ... mie personal nu-mi place ca la masina asta sa se vada spoileru pana sub spoiler ... |
1 Attachment(s)
si ee km ovala roata fatza :) alta data nu te mai grabi.ca stii vb aia...graba strica treaba :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
[QUOTE=patriotu90;633773dar ai facut reflexiile foarte puternice ... mai am de adaugat ca oglinda din dreapta (Privitorului) e mai mica decat cea din stanga ...
[/QUOTE] reflexiile le-am accentuat pentru a scoate in evidenta formele spoilerului...iar cu oglinda...crede-ma n-are cum... e aceeasi oglinda si pe stanga si pe dreapta;) p.s.:@ cristi t...e ok masina doar cu mici greseli...se vede pe capota unde au disparut ornamentele...lumina de neon ireala..iar intercoolerul ala la prima bordura dispare;) |
1 Attachment(s)
o ragalie: V ce parerea veti?
|
misto.....oldschool Reme:DDDDDDD
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
|
- Copyright 2026 4Tuning