![]() |
|
Re: Diverse discutii
aseara erau cativa din ph
|
hmm. e zi de pescuit azi ......ceva amatori pe acest forum :?::?:
|
prea putini....mai bine numeai hubu` altfel...chiar n`are rost...dak era pt. noi toti` de pe forum da...
kt despre pescuit....yo pot spune k sunt amator...dar din pakte nu am mai fost de ktiva ani...si nici anu` asta nu kred k o sa ajung... |
[QUOTE=kraven_4_all;741972]prea putini....mai bine numeai hubu` altfel...chiar n`are rost...dak era pt. noi toti` de pe forum da...
yo am facut hubu...dar dak o sa intre multi dp forum...o sa fac si setari speciale pt 4tuning....cu msg de intampinare pt toti...etc.....il fac mijto dak e.....dar intai sa vad k intra lumea........l-am facut k tot se plangeau aia pe un topic k nu exista hub 4tuning..... :D |
1.pey atunci anuntza`l akolo fratioare....sa intre nu numai ploiestiu...sa intre toata tzara dak vrei...dar pt asta tre` sa`l ai deschis non-stop ..asha k ..vezi cum faci...dak vrei sa faci o tb ...fa`o k`lumea barem...
2.shtii kre e chestia...yo 1 personal shi mai shtiu multa lume kre prefera torrentele in schimbul dc`ului...e mai avantajos intr`un fel...pm..sunt chestii si chestii...yo orikum dak intru pe dc o sa intru si pe asta...hubu` tau...e la favorite:) |
apropo....am luat examenu`....weeeeeee....ne vdm pe strazi diseara eventual...
|
bravo ma ;)
|
Bogdane ai cam fortat galbenul azi la Caraiman :)
|
Quote:
|
Quote:
si pa urma uita-te la paiele din ochii altora! |
Bai fratilor ia mai discutati si voi ceva constructiv ! CE MAI FACE GRASU ZIS SI TUB mah?!:twisted:
|
Pitule pe cand o sedinta foto NSL ca la carte cu vb dinainte cu toata lumea ? !:twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
asta e o amenintare? Ca nu inteleg prea bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:23. |
|