Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Diverse discutii - old topic (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/6904-diverse-discutii-old-topic.html)

panaitescud 10-02-07 10:03

Re: Diverse discutii

aseara erau cativa din ph

panaitescud 10-02-07 10:07

hmm. e zi de pescuit azi ......ceva amatori pe acest forum :?::?:

kraven_4_all 10-02-07 11:37

prea putini....mai bine numeai hubu` altfel...chiar n`are rost...dak era pt. noi toti` de pe forum da...

kt despre pescuit....yo pot spune k sunt amator...dar din pakte nu am mai fost de ktiva ani...si nici anu` asta nu kred k o sa ajung...

eko_X_cite_069 10-02-07 11:48

[QUOTE=kraven_4_all;741972]prea putini....mai bine numeai hubu` altfel...chiar n`are rost...dak era pt. noi toti` de pe forum da...

yo am facut hubu...dar dak o sa intre multi dp forum...o sa fac si setari speciale pt 4tuning....cu msg de intampinare pt toti...etc.....il fac mijto dak e.....dar intai sa vad k intra lumea........l-am facut k tot se plangeau aia pe un topic k nu exista hub 4tuning..... :D

kraven_4_all 10-02-07 11:54

1.pey atunci anuntza`l akolo fratioare....sa intre nu numai ploiestiu...sa intre toata tzara dak vrei...dar pt asta tre` sa`l ai deschis non-stop ..asha k ..vezi cum faci...dak vrei sa faci o tb ...fa`o k`lumea barem...
2.shtii kre e chestia...yo 1 personal shi mai shtiu multa lume kre prefera torrentele in schimbul dc`ului...e mai avantajos intr`un fel...pm..sunt chestii si chestii...yo orikum dak intru pe dc o sa intru si pe asta...hubu` tau...e la favorite:)

kraven_4_all 10-02-07 12:08

apropo....am luat examenu`....weeeeeee....ne vdm pe strazi diseara eventual...

tng 10-02-07 14:37

bravo ma ;)

Vibe 10-02-07 15:50

Bogdane ai cam fortat galbenul azi la Caraiman :)

eko_X_cite_069 10-02-07 23:41

Quote:

Originally Posted by kraven_4_all (Post 741997)
1.pey atunci anuntza`l akolo fratioare....sa intre nu numai ploiestiu...sa intre toata tzara dak vrei...dar pt asta tre` sa`l ai deschis non-stop ..asha k ..vezi cum faci...dak vrei sa faci o tb ...fa`o k`lumea barem...
2.shtii kre e chestia...yo 1 personal shi mai shtiu multa lume kre prefera torrentele in schimbul dc`ului...e mai avantajos intr`un fel...pm..sunt chestii si chestii...yo orikum dak intru pe dc o sa intru si pe asta...hubu` tau...e la favorite:)

l-am anuntat si hubu e non stop k e pe linux hostul....

MasterK 11-02-07 12:27

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 740294)
l-am jignit,l-am facut fraier.........plina ii lumea asta de prosti,si forumu asta de idioti......ma scuzati dar asa este..

te-ai uitat la barna din ochii tai?
si pa urma uita-te la paiele din ochii altora!

Skma 11-02-07 15:58

Bai fratilor ia mai discutati si voi ceva constructiv ! CE MAI FACE GRASU ZIS SI TUB mah?!:twisted:

Skma 11-02-07 16:26

Pitule pe cand o sedinta foto NSL ca la carte cu vb dinainte cu toata lumea ? !:twisted:

platon911 11-02-07 16:29

Quote:

Originally Posted by MasterK (Post 743436)
te-ai uitat la barna din ochii tai?
si pa urma uita-te la paiele din ochii altora!

n-ai ce face mah!?!?! ma cunosti cumva.....as zice sa ai girja ce vorbesti si cum vorbesti!!!

Pitu 11-02-07 16:39

Quote:

Originally Posted by Skma (Post 743804)
Pitule pe cand o sedinta foto NSL ca la carte cu vb dinainte cu toata lumea ? !:twisted:

facem , facem , vine si timpul frumos ,vb si cu baietii si facem

MasterK 11-02-07 16:58

Quote:

Originally Posted by platon911 (Post 743810)
n-ai ce face mah!?!?! ma cunosti cumva.....as zice sa ai girja ce vorbesti si cum vorbesti!!!

asta e o amenintare? Ca nu inteleg prea bine!

All times are GMT +2. The time now is 13:23.

- Copyright 2026 4Tuning