Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

cv-03-btf 23-08-08 19:28

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by codrin44 (Post 1711479)
cataline, am gasit interfata. o trimit luni sau marti daca mai e nevoie cu clapeta de la capota

sigur ca da... multumesc frumos..!!! astept cu nerabdare....numai bine s-au copt si prunele........
;))

panaitescud 24-08-08 23:25

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1711658)
sigur ca da... multumesc frumos..!!! astept cu nerabdare....numai bine s-au copt si prunele........
;))

tot nu ai terminat cu modificarile..?

cv-03-btf 26-08-08 08:56

Quote:

Originally Posted by panaitescud (Post 1713475)
tot nu ai terminat cu modificarile..?

pai.. unde e frumusetea .. daca as termina..???
ps.. cosmine te rog sa-mi dai nr tau de tel pm... am pierdut toate datele de pe sim... la fel cei cu care am colaborat..!! multumesc

cosmineloo 26-08-08 21:23

Quote:

Originally Posted by cv-03-btf (Post 1715444)
pai.. unde e frumusetea .. daca as termina..???
ps.. cosmine te rog sa-mi dai nr tau de tel pm... am pierdut toate datele de pe sim... la fel cei cu care am colaborat..!! multumesc

0744319383

mishawrc 28-08-08 00:53

Quote:

Originally Posted by remus_ben (Post 1677230)
Salut! Bine v-am regasit!
V-am ramas dator cu ceva fotografii.Vreau sa o vand. Cat credeti ca iau pe ea?

https://photos4.hi5.com/0042/760/487/N8APzi760487-02.jpg

TU CHIAR NU AI FOST IN STARE NICI MACAR STICKERUL CU CAMEL TROPHY SA-L DAI JOS????STIU MASINA ASTA DE ACUM 8 ANI CAND CIRCULA LA MINE IN JUDET.NU ERA VREO STRALUCITA.DACA VREI S-O DEZMEMBREZI SUNT AMATOR DE CEVA PIESE DE LA EA...

Am scos o parte din imagini ca aparea aiurea postul, rugamintea mea e sa pastrezi o atitudine ceva mai docila

mariuslazarina 28-08-08 11:52

Salut,

Aveti cumva din intamplare prin garaj o usa de torpedou ?

Multumesc !
P.S. Sau sa ma indrumati spre un centru dezmembrari...

TZG@ 28-08-08 19:04

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1694375)
n-am patit nimic cu el, dar vreau ceva mai mult, vreau capri sa-l fac numa' pentru duminica, dar nu mai fac modificari, am gasit 3.0 4x4 300 de cai v6 (crosworth) Cosworth, cu tot cu instalatie, servo-frana, cu tot cu montaj ajung pana in 600 euro, credeti ca mi-l omologheaza astia pe capri?

cam asa arata, azi lam vazut.

salutare,am incercat pe pv da' se pare ca nu pot... vreau sa te-ntreb daca ma poti ajuta si pe mine sa fac rost de un cosworth,stock,nimic umblat la el si la banii la care ai gasit tu, pt ca tot ce gasesc pe net sare de 800 de euro si e cam mult... te mai ajunge si omologarea vreo 30 de milioane... la rar mi-au zis ca minim 15 mil de lei vechi la un 2.0 v6...

florin_cars 28-08-08 22:49

pai cu Cosworth-ul sunt aproape sigur ca nici 30 milioane vechi nu ajung sa-l montati(modificari frane, suspensie, omologare)..pt ca franele sunt chiar vax pentru ce poate motorul ala.
Iar la impozitul de 9-10mil vechi, e chiar degeaba toata tarasenia asta numita "omologare" :wink:

emi-taunus 29-08-08 13:42

probleme avem , stim toti ce inseamna o bucsa , un pivot , doamne fereste de ceva mai grav

nitu_ovidiu82 01-09-08 16:35

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1720343)
salutare,am incercat pe pv da' se pare ca nu pot... vreau sa te-ntreb daca ma poti ajuta si pe mine sa fac rost de un cosworth,stock,nimic umblat la el si la banii la care ai gasit tu, pt ca tot ce gasesc pe net sare de 800 de euro si e cam mult... te mai ajunge si omologarea vreo 30 de milioane... la rar mi-au zis ca minim 15 mil de lei vechi la un 2.0 v6...

daca iti trebuie motorul asta care l-am gasit eu, hai si ia-l, dar io (abaia) abia reusesc sa gasesc pe cineva sa zica "da pune-l ca iti omologhez io" din cate stiu eu, nu RARul face omologarea ci fabricantul, io de ala nu dau.

emi-taunus 01-09-08 22:38

sunt nou pe forum , dar am si eu cateva informati utile si bineinteles si niste probleme la care sa va cer ajutorul
pentru motorul care vrei sa il pui pe masina , trebuie doar sa cauti in documentatia tehnica a masinii , eventual cu catalog variantele de echipare a masinii
daca gasesti in el ca pe modelul asta de masina s-a pus si motorul de 2.0 l v6 , e suficient cat sa mergi la rar si sa le preziniti , iar ca sa fie si mai solida informatia poti merge la o reprezentanta ford si sa le cei o adeverinta care sa ateste ca tipul respectiv de masina a fost omologata si cu motorul respectiv
eu am avut probleme cu jentile
am pus jenti mai mari si mai lat si pe masina ( un taunus din 73 ) dar pe model nu s-au folosit , iar pentru asta teoretic ar trebuii sa fac un test de dinamica ( care se face numai la bucuresti si cota vreo 2000 lei )
dar sfatul meu ........politia opreste puii nostri doar ca sa le vada mai bine , eu am patit-o de multe ori si nici o data nu m-a intrebat nimeni de verificare, asigurare , etc , chiar daca stateau cu talonul in fata ;)

TZG@ 03-09-08 14:08

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1726917)
daca iti trebuie motorul asta care l-am gasit eu, hai si ia-l, dar io (abaia) abia reusesc sa gasesc pe cineva sa zica "da pune-l ca iti omologhez io" din cate stiu eu, nu RARul face omologarea ci fabricantul, io de ala nu dau.

am gasit si eu unu' prin bucureshti la 25 de mil,nu e f ok,trebuie bagati bani in el... il tine intr-o curte,n-are pic de ulei in el din cate am inteles... cam nasol...
deci e f complicat cu un cossie,deci 2.0 dohc?

nitu_ovidiu82 03-09-08 23:55

Quote:

Originally Posted by TZG@ (Post 1730397)
am gasit si eu unu' prin bucureshti la 25 de mil,nu e f ok,trebuie bagati bani in el... il tine intr-o curte,n-are pic de ulei in el din cate am inteles... cam nasol...
deci e f complicat cu un cossie,deci 2.0 dohc?

am inteles ca ii bun 2.0 dohc-u pe capri, este unu in arad cu 2.0 dohc pe el trage frumos fata de v6 de pe capri.

nitu_ovidiu82 03-09-08 23:59

Quote:

Originally Posted by emi-taunus (Post 1727455)
sunt nou pe forum , dar am si eu cateva informati utile si bineinteles si niste probleme la care sa va cer ajutorul
pentru motorul care vrei sa il pui pe masina , trebuie doar sa cauti in documentatia tehnica a masinii , eventual cu catalog variantele de echipare a masinii
daca gasesti in el ca pe modelul asta de masina s-a pus si motorul de 2.0 l v6 , e suficient cat sa mergi la rar si sa le preziniti , iar ca sa fie si mai solida informatia poti merge la o reprezentanta ford si sa le cei o adeverinta care sa ateste ca tipul respectiv de masina a fost omologata si cu motorul respectiv
eu am avut probleme cu jentile
am pus jenti mai mari si mai lat si pe masina ( un taunus din 73 ) dar pe model nu s-au folosit , iar pentru asta teoretic ar trebuii sa fac un test de dinamica ( care se face numai la bucuresti si cota vreo 2000 lei )
dar sfatul meu ........politia opreste puii nostri doar ca sa le vada mai bine , eu am patit-o de multe ori si nici o data nu m-a intrebat nimeni de verificare, asigurare , etc , chiar daca stateau cu talonul in fata ;)

nu este pe nici un capri, cosworth, dealerii astia din atar nu sunt buni de nimic , le-am cerut sa-mi aprobe sa-mi pun (jenti) jante pe 15 si nu vor(motiv: nu avem documentatia pentru masina si nu putem face nimic, chiar daca imi aduceti dvs documentatie tot nu facem nimic)

florin_cars 04-09-08 00:45

dealerii nici nu se uita la modele peste 10 ani vechime, ce sa le ceri info si detalii, dar mai operatiuni mai "complicate" de omologari/aprobari pt masini vechi de varsta noastra..
Nici la Sierra/Scorpio 1-2 nu stiu, nu zic nimic, "N-AVEM documentatie"

pt DOHC pe Capra vorbiti cu btf, el are..si a facut majoritatea nebuniei de sub capota cam singur :-P

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning