![]() |
|
re: Club Ford Capri
Quote:
;)) |
Quote:
|
Quote:
ps.. cosmine te rog sa-mi dai nr tau de tel pm... am pierdut toate datele de pe sim... la fel cei cu care am colaborat..!! multumesc |
Quote:
|
Quote:
Am scos o parte din imagini ca aparea aiurea postul, rugamintea mea e sa pastrezi o atitudine ceva mai docila |
Salut,
Aveti cumva din intamplare prin garaj o usa de torpedou ? Multumesc ! P.S. Sau sa ma indrumati spre un centru dezmembrari... |
Quote:
salutare,am incercat pe pv da' se pare ca nu pot... vreau sa te-ntreb daca ma poti ajuta si pe mine sa fac rost de un cosworth,stock,nimic umblat la el si la banii la care ai gasit tu, pt ca tot ce gasesc pe net sare de 800 de euro si e cam mult... te mai ajunge si omologarea vreo 30 de milioane... la rar mi-au zis ca minim 15 mil de lei vechi la un 2.0 v6... |
pai cu Cosworth-ul sunt aproape sigur ca nici 30 milioane vechi nu ajung sa-l montati(modificari frane, suspensie, omologare)..pt ca franele sunt chiar vax pentru ce poate motorul ala.
Iar la impozitul de 9-10mil vechi, e chiar degeaba toata tarasenia asta numita "omologare" :wink: |
probleme avem , stim toti ce inseamna o bucsa , un pivot , doamne fereste de ceva mai grav
|
Quote:
|
sunt nou pe forum , dar am si eu cateva informati utile si bineinteles si niste probleme la care sa va cer ajutorul
pentru motorul care vrei sa il pui pe masina , trebuie doar sa cauti in documentatia tehnica a masinii , eventual cu catalog variantele de echipare a masinii daca gasesti in el ca pe modelul asta de masina s-a pus si motorul de 2.0 l v6 , e suficient cat sa mergi la rar si sa le preziniti , iar ca sa fie si mai solida informatia poti merge la o reprezentanta ford si sa le cei o adeverinta care sa ateste ca tipul respectiv de masina a fost omologata si cu motorul respectiv eu am avut probleme cu jentile am pus jenti mai mari si mai lat si pe masina ( un taunus din 73 ) dar pe model nu s-au folosit , iar pentru asta teoretic ar trebuii sa fac un test de dinamica ( care se face numai la bucuresti si cota vreo 2000 lei ) dar sfatul meu ........politia opreste puii nostri doar ca sa le vada mai bine , eu am patit-o de multe ori si nici o data nu m-a intrebat nimeni de verificare, asigurare , etc , chiar daca stateau cu talonul in fata ;) |
Quote:
am gasit si eu unu' prin bucureshti la 25 de mil,nu e f ok,trebuie bagati bani in el... il tine intr-o curte,n-are pic de ulei in el din cate am inteles... cam nasol... deci e f complicat cu un cossie,deci 2.0 dohc? |
Quote:
|
Quote:
|
dealerii nici nu se uita la modele peste 10 ani vechime, ce sa le ceri info si detalii, dar mai operatiuni mai "complicate" de omologari/aprobari pt masini vechi de varsta noastra..
Nici la Sierra/Scorpio 1-2 nu stiu, nu zic nimic, "N-AVEM documentatie" pt DOHC pe Capra vorbiti cu btf, el are..si a facut majoritatea nebuniei de sub capota cam singur :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
|
- Copyright 2026 4Tuning