![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
Quote:
|
frumos frumos :D
|
Daca stiti pe cineva plecat la 4t, acu mi-a trecut prin cap, nu imi aduceti si mie va rog un sticker ?
VREAU STICKER 4T. Multumesc :) sorry ca m`am trezit asa tarziu. |
Eu sunt de dimineata la romexpo am ajutat pe acolo la pus bannere si cauciucuri pe pista si inauntru.O sa incerc eu sa fac rost de cat mai multe stickere si va aduc.Dar nu promit nimic.Cine vine maine la 4td?
|
no limits design , daca faci rost de stickere , te rog sa-mi pastrezi si mie unul . multumesc :D
|
no limits ,dau o bere pentru un sticker,fura-le pe toate :Lol:
|
o mica intrebare intrebatoare care dintre moderatori nu incape de mine:rolleyes2
|
unu dintre ei : XS[DNiED], slip, bakal, HotWheels . HotWheels se exclude . drobet@ , ti-am vazut pretenu bun DYU ... arata ca DRACU masina aia , lovita , zgariata ...
in vara arata bine masina , probabil ca i-a fost lene sa-si ia gume de iarna si a mers cu cele de vara pe zapada :-P |
Noile radare nu au primit si instructiunile de utilizare! Deci nu se pot folosi! Mai cititi si voi presa :) si ascultati posturile de radio!
Bogdan - Jantele lui DYU cu anvelope de vara sunt la minte in service! Eu i le-am schimbat cu cele de iarna! |
Crys,recunoaste ca le-ai furat,lasa vrajeala. :D
|
Quote:
|
MihaiCsl - e adevarat! Imi pare rau :( sper sa ma ierte ca i le-am furat! Alaturi de altele :)
Bogdan ... pana una alta tu il ai cumva in curte? Si masina mea arata ca naiba... Zgaraiata, aripa plesnita... asta e! Si ce daca.. e masina mea si sunt mandru! |
offf mai , dar nu pot avea si eu o parere ? si masina mea e in aceeasi stare ca a ta .
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning