![]() |
|
Re: cafeneaua bacauanilor de pe 4tuning
Quote:
|
Re: kitch tuning din bacau
am sa mut discutia pe cafenea.
dacia e o masina proasta, intr-adevar, dar a ridicat romania, impreuna cu raba/saviemul sr-ul si tractoarele de brasov. a avut multe pacate, dar a fost o masina decenta, tinand cont ca ungurii, bulgarii sau yugoslavii n-aveau niciun autoturism national, si bagau pobeda, volga si moskvici din greu. a ramas in urma tehnologic, dar a fost ieftina, acum e extrem de ieftina, si in plus usor de intretinut, datorita simplitatii constructive. sa nu mai amintesc de faptul ca e masina care nu te lasa in drum, pentru ca din 5 masini care trec pe langa una are pe cineva care se pricepe la dacii, iar in orice sat ramai sunt cel putin 2 oameni care se pricep si probabil au ce ai tu nevoie la ea :) ca prima masina e ideala, inveti soferie pe ea tata, vrei nu vrei :) |
Re: kitch tuning din bacau
Quote:
|
Gata miau trecut pandanalele, no mai vand pe Monica...continui investitia!(urmeaza barele de rigidizare intre amortizoare marca Wiechers...fata..spate..)..ce credeati ca scapati asa usor de mine!.....DACIA e masina sfanta a romanului
|
Quote:
|
Din cate imi amintesc, cu 1300 nu am facut ce am facut cu Loganul (curse prin satul sarata cu alte dacii, 5 fete in masina din care 2 in fata in dreapta care se sarutau :D, am trecut pe langa o tragedie la milimetru noroc de frana de mana si multe altele), binenteles nici invers... dar cu 1300 am niste amintiri foarte bine lipite de trecutul meu... :)
|
Quote:
|
Quote:
|
am vazut initativa celor de la iasi de aduna lucruri precum : haine , jucari , ceva alimente etc .. si sunt sigur ca fiecare dintre voi aveti haine care va ramas mici .. ce ar fi daca am aduna si noi ?? si cine se duce la 4tuningDays sa le lase acolo :) ideea e super ;) voi ce ziceti ?
|
ar fi o idee excelenta.
cine merge la bucuresti cu masina, sa le poata lua? sageata, tu cu ce mergi?:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Sageata ce ai mai facut cu "ROZALINDA" ai reparat'o???? ca avea niste mici Probleme /....:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:27. |
|
- Copyright 2026 4Tuning