Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Comentarii lucrari! (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/9840-comentarii-lucrari.html)

Reme 22-11-06 17:42

Re: Comentarii lucrari!

Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 631623)
reme intercooler-u e dp digimods cumva?

da corect e de pe digimods, dar nici el nu l-a creat, si el l-a copiat de undeva, e piese copiata nu poti crea asa ceva! ;) sper ca nu se supara nimeni! ideea e proprie si personala la bmw asta ;)!

Reme 22-11-06 17:45

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 631619)
Here's my BMW :)

frumos gabitzu, dar parca e cam ingusta masina! in rest e OK! mie im place neonul ala eu l-as fi facut rosu! parca da mai bine!

NightDevil 22-11-06 20:11

2 Attachment(s)
comentati :D

Gabi 22-11-06 20:13

Nice and clean ! :wink:

giubau_v8 22-11-06 20:14

very nice....vreau si yo una

69WRX 22-11-06 20:25

Quote:

Originally Posted by NightDevil (Post 633069)
comentati :D

rotile alea sunt cam aplecate spre interior...in rest..mie mi se pare ok

Manson 22-11-06 21:20

NightDevil....super tare masina...asa imi plac si mie jantele dar mi s a zis k sunt naspa...da...oricum clean si nice...place mult

Gabi 22-11-06 21:26

Ce-ti place tie, nu intotdeauna place si la lumea din jur, dar ce spune lumea din jur, nu intotdeauna este corect. Lucrati voi, asa cum vreti, cum va place si daca iese bine la final, e tot ce conteaza.

Masinile lucrate virtual trebuie, in general, sa arate cat mai real, dar si in realitate exista masini cu rotile inclinate ca in poza lui NightDevil, deci eu nu vad ceva gresit din punctul asta de vedere.

Manson 22-11-06 21:34

pai asta zic si eu Gabi....k am facut o poza si s a zis ca sunt inclinate nuj cum ca zici k sunt rupte.....:(mie unu imi place

69WRX 22-11-06 21:52

2 Attachment(s)
ce credeti am mai progresat si eu macar un pic ? :D

Barum 22-11-06 21:54

selectzii strambe la jante...prag blury si la bara fatza jos.....inr est nu vad nothing !;)

Manson 22-11-06 22:00

Dj-ul--->pragul este destul de mic...cred k l ai luat de pe o masina kre era la rez...mik...blury....si trebuia sa faci cauciucu mai lat pe spate....nu t grabi cand faci o lucrare

69WRX 22-11-06 22:05

Quote:

Originally Posted by Barum (Post 633250)
selectzii strambe la jante...prag blury si la bara fatza jos.....inr est nu vad nothing !;)

nu stiu unde ai vazut tu selectii strambe la jante...da un zoom si aratami si mie unde sunt selectiile alea strambe..nici nu am sel cu lassou am selectat cu chestia aia rotunda..nush cum ii zice...pragul intradevar era la rez mica rau..si nu prea aveam ce face...iar bara am selectato prost ptr ca m-am grabit..nush dc canu ma lua nimeni la fuga...si sunt blurry ptr ca le-am facut putin in unele locuri cu smudge tool..si sa fac roata mai lata chiar nu stiu...

pufy 22-11-06 22:35

nightdevil-linia care desparte geamul portierei fata si cea spate este mult prea dreapta...ar trebui sa fie curbata...

giubau_v8 22-11-06 22:36

la roata fata se vede janta veche, spoileru fata: trebuia sa deselectezi si tu gurile de aerisire cand ai vopsit-o...in rest ce au zis si ceilalti

All times are GMT +2. The time now is 02:27.

- Copyright 2026 4Tuning