![]() |
|
Re: Trucuri, secrete si info de care nu stiam despre E36
Quote:
|
Daca tot veni vorba de bord...am si eu una :D
Se poate monta instalatia de climatizare de la berlina la coupe ??? (ma refer la tubulatura care conduce aerul) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
conductele si tulumba aia in care e vaporizatorul si radiatorul de apa sunt la fel,difera doar tunelurile de aer care vin spre gurile din bord |
salutare...am pe urs motor 1,8is de pisica si mi-a picat electromotorul....de la ce motoare se mai potriveste electromotorul?
|
eu la 1.8i am pus de 2.0. merge beton. Am inteles ca ar fi cam aceeleasi la benzinare
|
Quote:
|
Quote:
|
1. Ce model de becuri de iluminat se afla la ceasurile de bord respectiv panou climatizare ?
2. La compact merg semnalizari fata de sedan , coupe sau touring ? 3. De ce la compact ceasurile de bord nu au acel consum instant analogic ? Se potrivesc ceasuri cu consum instant respecand nr. de cilindri ? 4. La compact a exista obc care se aiba mai multe functii decat: ceas, temperatura exterioara, consum mediu, cati km mai poti parcurge, media km/h ? 5. Pe e36 se potrivesc volane de pe e46 , e39 ? 6. Au exista motoare M43B16 clasificate ca fiind euro 1 ? |
Quote:
2. semnalizarile sunt la fel la toate, difera doar dupa anul fabr <>96. facelift 3. Nu stiu :) dar cred ca se potrivesc de pe berlina sau touring. 4.nu 5. da, merg, dar tre sa ai si slip ringul. 6. M43 e doar Euro 2, incepand cu '93. |
Quote:
|
Quote:
difera doar facelift sau nu. http://bmwfans.info/parts/catalog/82199404391/ |
Quote:
Codul tau de piesa este pentru semnalizari aditionale (exact asa scrie: Addit. turn indicator lamp ). Adica cele de pe aripi. Semnalizarile se potrivesc intre ele doar de la sedan la touring si compact, si separat de la coupe la cabrio. Dar de la coupe la sedan nu merg. |
asa e, ai dreptate, credeam ca se referea la cele aditionale de pe aripi...my bad
semnalele fata far intradevar sunt diferite de la coupe/cabrio la compact touring berlina. |
| All times are GMT +2. The time now is 09:47. |
|
- Copyright 2026 4Tuning