![]() |
|
Re: Diverse poze/filme
|
daca aveti 2 ore libere si nu ati vazut inca documentarul eu zic ca este mai mult decat interesant
nu are treaba cu masinile :) https://video.google.com/videoplay?do...19975796993477 |
Quote:
si eu cred ca discutam in paralel, eu iti zic una, tu intelegi alta. da-mi tu date despre blue-motion, cod motor, modificari, inovatii, etc. si arata-mi ca nu stiu ce vorbesc. in rest n-am inteles ce-ai vrut sa zici. da vag e grup de marci de volum (skoda, seat, vw, audi) sau cumva vrei sa zici ca cine stie ce marci exclusiviste sunt astea? |
Quote:
|
mi se pare mie sau lipsesc anumite masini?
|
Super tare faza .. hamster vitezoman
http://www.clipjunkie.com/High-Speed...er-vid658.html |
tre, lasa mah Bluemotion. ca stiu ca tu bati la hybride....dar daca iti arat vwvrotex, mai zici ca GTI nu a avut suuces? fie el iv sau v?
|
7 Attachment(s)
Quote:
restu ... mai depanam amintiri :D |
Quote:
|
2 Attachment(s)
de la jakalu.....
|
shantsu ai vazut ca se poate? (contrar aparentelor eu inca mai sunt in nsl, daca nu m-ati dat voi afara cel putin :) )
bogdan, pai arata-mi ce-ai de aratat. nu bat neaparat la hibride, am adus vorba de bluemotion pt. ca asta a fost un exemplu proaspat care mi-a venit in minte, exemplu de "marketing si-atat" al celor de la vag. da, deci cum ziceam bmw si ferrari sunt singurii europeni care au facut si inca fac motoare serioase. |
Quote:
Era o mashina foarte shmekera :cry: |
O legenda care s-a stins din pacate insa eu zic ca daca ar incapea pe mana noastra iar intr-o luna de zile ar fi competitiva!!!si cu bani putini...:D
Recunosc fugea rau de nush cate ori am vazut flacarile pe tobe ! Mai tii minte cand skmitza a iesit invingatoare?!:D |
Quote:
La 200 km/h ai inceput sa treci de mine :twisted: |
sorry , i'm a champion uitati-va la masina :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:59. |
|
- Copyright 2026 4Tuning