![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
|
ma nene, " e si nromal ca toti autori de diferite povestiri amoroase " sa dea tot ce pot din ei, deaorece seful nu-i mai tine pe respectivul loc de munca si apoi, ii alearga foamea. draqu vreti sa-i roada foamea baschetii!!!
apoi, oricat se agita lumea, ei tot ca ei fac. eu zic, ca cel mai bine e sa fiti indiferenti si e vorba accea " lasa-i pe tartani sa fie kamikaze si noi sa stam linistiti " daca da militia in ei treaba lor. si sa fiti constiienti de un lucru " orice s-ar intampla, chair si acum sau maine sau poimaine " tot pe noi v-a pica. it's a beautiful life, la la la :)) |
nu e nimeni treaz la ora asta asa matinala ?:D ... sa vina cu mine la o cafea ?:)
|
eu vin, cand e moca.
ca tot ma alearga raceala asta :)) |
Incercat jocul Lada Racing Club, e foarte tare si foarte real :D
|
E in RUSA :|
Si pentru acest motiv am oprit download`ul lui :D |
cel mai tare joc ... Texas Hold'Em Poker 3D DeLuxe Edition :)
|
pe filelist e in engleza
|
http://www.go4it.ro/telefoane-mobile...-euro-4231427/
Care aveti 1100? Si care le aveti fabricate in Bochum? :)) L.E.: Puteti lua peste 5000 de euro pe ele ! |
Ma poate ajuta cineva? De aproximativ 5 zile nu mai pot da sign in pe contul meu YouTube. Totul functioneaza perfect, pot sa vad orice, in afara de sign in. :shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aveti grija sa nu prea treceti pe la strand, sta RAR-ul cu rutiera si opresc masini sa le verifice.
|
Cine are folie omologata,rar`ul si toate actele in regula ar fi indicat sa treaca pe acolo,sa opreasca din proprie initiativa si sa aduca in discutie abuzurile pe care Politia Rutiera le face in legatura cu folia omologata..Asta este un conflict intre cele doua institutii...una omologheaza,alta anuleaza...din tot conflictul asta,cei mai sifonati ramanem noi..(amendati/bani dati pe folie/mai ramane sa ne dam chilotii jos):shock::yikes::boxing::ciggy::boogy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
|
- Copyright 2026 4Tuning