![]() |
|
Re: Benzina sau motorina ?
Quote:
|
Quote:
Tu esti convins de toti si de toate ...dar n-ai convins vreodata pe cineva ....... Dealtfel se vede profilul tau din semnatura ......... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
......era o parere, si era parerea lui, chiar daca si eu sunt numai partial de-acord cu aceasta, si anume is de-acord cu diesel-urile vechi dar nu cu cilindreele mici fie diesel fie benzina... |
Quote:
Dupa povestile pretenilor tai, da si tu esti de vina ca i-ai crezut de ai spus asa ceva aici: pompa de motorina functioneaza cumva cu ulei, iar turbina e unsa cu motorina...:???: |
Quote:
|
Quote:
Dupa povestile pretenilor tai, da si tu esti de vina ca i-ai crezut de ai spus asa ceva aici: pompa de motorina functioneaza cumva cu ulei, iar turbina e unsa cu motorina...:???: |
Quote:
|
Unde-s surlele ? Dar trambitele ?
Incercati sa va depasiti conditia primitiva si sa vedeti lucrurile din alta perspectiva. Nu stiu de ce ati interpretat malitios si rauvoitor, cand asta e adevarul. Din cand in cand stau si citesc ce debiteaza unii pe aici, de genul Golf 3 - My dream car, Lastun - Globe awards winner etc. Mizez pe orice galusca din asta, ca la orice ora din zi, le-ar da pe o masina mai noua, mai "populara" printre de paisani. Cum mai stam acum cu visurile si pasiunile ? Si mie imi plac unele masini vechi, dar nu orice fierotanie. Cand nu ai alt termen de comparatia, nu poti spune ca diesel-urile vechi sunt mai bune. E penibil. Va plangeti pe aici ca va cad toate cele, in loc sa recunoasteti ca ati facut-o cu mana voastra, dand si ultimul ban pe masina. Ca dadeai 5 lei la coltul strazii sa repari o Dacie, astea erau vremurile. Acum s-au schimbat si noi trebuie sa evoluam, sa ne adaptam. Cei care nu o fac, se stie unde ajung. Cat despre tratament, mai aveti de mancat pana sa il si concepeti. |
Quote:
|
Ala nu stie ungureste tu nu sti romaneste , toata lumea fericita
|
Benzina,is tanar si nelinistit,arde rapid,consuma mult,familie nu am,deci pot cheltuii banii pe benzina,nu ?:)
Motorina e buna,foarte buna,dar nu in Romania. :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:32. |
|
- Copyright 2026 4Tuning