Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Hunedoara / Deva (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva.html)
-   -   Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA (https://forum.4tuning.ro/233-hunedoara-deva/22728-discutii-povesti-noutati-zona-hd-deva.html)

NoAngels 27-10-09 17:37

Re: Discutii, povesti, noutati din zona HD/DEVA

nu am fost eu acolo....:)

davides 28-10-09 06:24

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2755052)
Lasa ca noi am castigat :-)
N-a fost usor, dar tot am batut 4-3 pe aia a lu' Ghitza

Bah ... fara RESET si 4FUN nu mai aveati voi ce bate ca nu se mai tinea turneul din lipsa de echipe ... asa sa ziceti sarut`mana ... ;) ....

Kedy 28-10-09 08:42

Quote:

Originally Posted by NoAngels (Post 2755944)
nu am fost eu acolo....:)

Nici eu cred ca daca faceam o echipa de pe forum eram cei mai tari 8) sigur ieseam campioni ;)

BaLaurzor 28-10-09 09:06

Quote:

Originally Posted by Kedy (Post 2757888)
Nici eu cred ca daca faceam o echipa de pe forum eram cei mai tari 8) sigur ieseam campioni ;)

lipseste noangels sa sara nebuni ca mine cu el la cap , golgheterul nostru daddi si cea mai buna rezerva (cauze medicale) gelu :))

F.R.Sonic 28-10-09 09:38

Quote:

Originally Posted by davides (Post 2757658)
Bah ... fara RESET si 4FUN nu mai aveati voi ce bate ca nu se mai tinea turneul din lipsa de echipe ... asa sa ziceti sarut`mana ... ;) ....

Ce sarumana ba ca aia a lu ghita-s cu 2 clase peste echipa voastra si "4fun" adunate la un loc :lol: :twisted:

Chiar ca imi e dor de un fotbal intre userii de pe forum...dar din pacate 80% din jucatori nu prea stau p-acas:-P

BaLaurzor 28-10-09 11:08

Quote:

Originally Posted by F.R.Sonic (Post 2758034)
Ce sarumana ba ca aia a lu ghita-s cu 2 clase peste echipa voastra si "4fun" adunate la un loc :lol: :twisted:

Chiar ca imi e dor de un fotbal intre userii de pe forum...dar din pacate 80% din jucatori nu prea stau p-acas:-P

bagam unul inainte de craciun ca pe atunci suntem cam toti acasa

SpYk3 28-10-09 11:29

prezent

Kedy 28-10-09 12:00

Prezent

davides 28-10-09 13:16

noi jucam pt. tribune mah :) ... nu sa castigam ... daca faceati egal sau ati fi pierdut ... de la 4-0, ar fi inceput cearta la voi in echipa ... sa nu mai zic de unghia in gat :D ... las ca etapa viitoare 4Fun va produce surpriza :) ...

*HD_85_GEL* 28-10-09 18:40

prezent si eu la fotbal-ul cu prietenii de pe forum....

Quote:

Originally Posted by davides (Post 2758651)
noi jucam pt. tribune mah :) ... nu sa castigam ... daca faceati egal sau ati fi pierdut ... de la 4-0, ar fi inceput cearta la voi in echipa ... sa nu mai zic de unghia in gat :D ... las ca etapa viitoare 4Fun va produce surpriza :) ...

... asa Cristi... se vede ca ai fost si tu odata 4Fun Not For $$$ nu ca alti tradatori :lol::lol::lol:

F.R.Sonic 28-10-09 22:43

Nu mai mancati atata rahat ba astia de la lisa :lol: ca de prima data anu trecut am fost la E.Kids ...abea dupa ce m-a rugat radu am decis sa joc anu trecut la 4fun.... :)
Dupa ce se gata turneu vreau sa vorbim ;)
In alta ordine de idei abea astept meciu ala din decembrie cu 4tuning friends :D (numa sa nu uitati pana in decembrie entuziastmul cu care v-ati anuntat acuma :lol: )

SpYk3 29-10-09 09:06

frs stii ca unii chiar ne-am tinut de cuvant:) (kedy,balaur,eu,noangeles etc.)

BaLaurzor 29-10-09 09:18

Va invit la White Sensation Copenhagen 2009 http://www.sensation-white.com/?setLang=en-GB , 1 noapte de muzica house , trance etc.

Kedy 29-10-09 09:31

FRS doar sti ca uni pt fotbal renunta si la friptura din seara de Craciun

F.R.Sonic 29-10-09 10:51

:lol: stiu ba Cipri stiu ! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 11:19.

- Copyright 2026 4Tuning