Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

criss 14-08-08 12:59

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by nitu_ovidiu82 (Post 1694466)
nu, normal ca nu, asa arata motoru si masina era un albastru de mare de dacia 1310 de pe vremuri

De pe scorpio albastru? am poftit si eu la el dar nu se justifica... pt 192cp nu merita in primul rand -banii- ,efortul si stresul consumate cu omologarea , si sa nu mai pun in calcul impozitul si asigurarea ;) ...dai o gramada de bani si te trezesti dupa aia la drum cum te rupe un 1.8 turbo :-);) ...mai bine un compresor pe 2.0 v6 , apropo, florine ce se mai aude cu motorul ce il pregatiti?

florin_cars 14-08-08 15:07

A ramas ca luni incepe distractia, vine de la Cj colegul nostru de forum :), la un amic din TM(pilot de raliu si mester auto) ce-i va monta cele necesare(compresorul e de pe CLK, montat deja ca si intercoolerul de altfel), urmeaza carbul de GTT, regulator de presiune si o aprindere electronica programabila pe computer, sunt foarte curios ce va iesi.

si...nitu_ovidiu82, cum zic si colegii, e chiar un stres psihic/fizic/financiar inutil acel Cossworth de 195CP si 2.9L, cel ce ti-l vinde se pare ca te-a mintit la greu cu datele furnizate :wink:
cel mai bine daca tot te chinui, macar nu-l omologa, faci ca si dascalu, tii motorul original pt verificari oficiale si Cossworth-ul pt distractie pe masina.

nitu_ovidiu82 14-08-08 17:07

Quote:

Originally Posted by criss (Post 1695775)
De pe scorpio albastru? am poftit si eu la el dar nu se justifica... pt 192cp nu merita in primul rand -banii- ,efortul si stresul consumate cu omologarea , si sa nu mai pun in calcul impozitul si asigurarea ;) ...dai o gramada de bani si te trezesti dupa aia la drum cum te rupe un 1.8 turbo :-);) ...mai bine un compresor pe 2.0 v6 , apropo, florine ce se mai aude cu motorul ce il pregatiti?

este un scorpio la tipu cu forduri pe poetului, acolo lam vazut. de ala zici si tu?

codrin44 14-08-08 19:19

merita coss-ul dar la un 200 euro in stare buna..are potential dar nu se gasesc piese upgrade ptr. V6. merge turbat sau compresat si ajunge pe la 300 poate si mai mult cu ajutorul electronicii... chiulasele de coss 2.9 parca ar merge urcate pe un bloc de 2.3, 2.6 sau 2.8 dar trebuie arborele de 2.9 cu roata de distributie ptr. lant si sa se potriveasca garniturile de chiulasa si alte kestii care te indruma sa pui tot motorul

florin_cars 14-08-08 21:25

si cu distributia, intinzatoarele lanturilor cum face? partea din fata a blocului cred ca e complet diferita...oricum atata munca nu se merita ever :wink:

Ford_V6 14-08-08 21:31

Quote:

na-m patit nimic cu el, dar vreau ceva mai mult, vreau capri sa-l fac numa' pentru duminica, dar nu mai fac modificari, am gasit 3.0 4x4 300 de cai v6 (crosworth) Cosworth
Alo nenea . . . mai scade vreo 100 din caii aia ;)

In legatura cu compresoru pe V6 2.0 . . . mi se pare o ineptie tehnica mai ales in varianta cu carb de GTT . . . daca va ganditi putin la carbul ala o sa intelegeti si de ce . . aviz amatorilor si cunoscatorilor . . .

oricum astept cu nerabdare fisa de dyno care sa infirme ce spun eu . . . nu faze gen "Trage domne de rupe acum"

florin_cars 14-08-08 23:00

pai problema va fi la gal adm..si eu vreau sa vad ce si cum..dar daca asta si-au pus mesterii in gand..s-o faca dom'le :lol:

silencer 14-08-08 23:05

ce naspa e cand vine unu care stie bine ce zice si le strica tuturor planurile...

oh well, mai punem un indiciu:

https://i187.photobucket.com/albums/x...IMG00009-3.jpg

florin_cars 14-08-08 23:37

ce sa zic..top chopped, topti stalpii, spatele e radical de tot..si cred ca a desfacut aripile spate de a iesit cocoasa aia, si a aplatizat totul sau?

cv-03-btf 18-08-08 17:24

masca in care vine scrumiera fata ( mk2 ..mk3 )... o are cineva..???? in plus..??

AudioClass 19-08-08 16:40

Caut o capota de MK3, buna fara chit.

cosmineloo 21-08-08 18:19

Quote:

Originally Posted by AudioClass (Post 1704324)
Caut o capota de MK3, buna fara chit.

sau caut chit pentru capota de MK 3 care necesita chit si nu e intr-o stare f. buna. :)

silencer 21-08-08 20:32

mda, traiasca chit-ul. am facut eu rost de una, dar nu era deloc buna, a fost nevoie de cateva zile intregi de stat doar pe ea ca sa iasa si inca nu sunt convins ca a iesit satisfacator.. cel mai bine ar fi sa iti rupi bugetul si sa iti comanzi una din fibra de la o firma gen smith&deakin sau fibresports de la vecinii englezi. merita si transportul si calitatea...

cv-03-btf 22-08-08 22:48

e cineva pe forum.. dispus sa ma ajute sa instalez un irda... pe post de telecomanda ps..??? ( am cateva adrese.. dar sunt in limba engleza..)

codrin44 23-08-08 16:41

cataline, am gasit interfata. o trimit luni sau marti daca mai e nevoie cu clapeta de la capota

All times are GMT +2. The time now is 22:28.

- Copyright 2026 4Tuning