![]() |
|
Re: Cafeneaua Ieşenilor
am avut ghinionu de a fi oprit pe bucium cu 100 la ora de loganu ala mcv! nu am laut amenda ca cica sunt in teste! M-au intrebat daca am reusit sa ii detectez, pentru ca mi-au vazut detectorul e bord
|
Quote:
|
Nu vorbesti singur, acum o pagina sau doua in urma, a anuntat slip ca merge cu masina lui, alex low si altii :D
|
Quote:
|
Quote:
Eu am un whistler xtr 140 si imi detecteaza orice camera foto/video , pe probate. Banuiesc acum ca o sa-mi detecteze si noile aprate dat fiind faptul ca loganurile au camera video care tot timpul este deschisa si radarul nu.Nu prea "zbor" eu...dar...sa stiu ca merg fara stres :D |
Quote:
|
Quote:
|
Frumoasa vreme afara,care merge la strand ? :lol:
|
eu vroiam sa ma duc in ziua in care era jurizarea la vt . e duminica asa ca nu mai merg . bafta multa . care va duceti faceti niste poze . ndl tu esti din iasi ?!
|
Detectorul meu e un cobra cu 15 benzi ! nu stiu alte functii ! problema e ca l-am detectat in mai putin de 150 de metrii !
|
Mnezo busted acum 2 zile veneai dinspre italinox. [:)]
Acele mcv-uri le-am vz si eu (ieri si azi) Ieri stateau baietii sus pe sfantul lazar, vis-a-vis de strada care duce spre bucsinescu si din vale cam vii cu viteza uneori. Tot ieri stateau in fata la sala sportului si credeam ca filmeaza masinile care fac stanga pe strada care duce in sf lazar (unde este intezis) Azi i-am vazut prin trafic aveau H.. si nu mai stiu cum numarul. Cred ca in curand intra puternic prin oras cu dispozitivile, gata sa dea amenzi [:(] |
la cate gropi sunt in oras voi chiar puteti merge cu o viteza mai mare de 50 km/h?
|
Quote:
Dar să stii , militienii stau exact acolo unde lipsesc ca prin minune gropile si unde vrei sa profiti de ocazie sa-ti " cureti "injectoarele , şpritand cateva secunde.... si atunci... " eşti vedetă" , dai si caţiva banuti pentru poze si te-ai linistit ( pentru un timp măcar ) :lol: Dacă aş avea cate un bănuţ pentru fiecare groapă din targ, aş fi milionar !!! :-P |
Quote:
|
Nu nu...:))) A fost dat jos pentru asta https://forum.4tuning.ro/116-masina-m...ml#post3172688
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:03. |
|
- Copyright 2026 4Tuning