![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
Gabi* spoilerul nu are reflexii, culoarea e mata.......portiunea neagra din spoiler arata ciudat si c-am nasol la culoare .......c-am atat am avut de completat
t1grul* carbonul este prea mare si are culoarea ireala, jantele au selectii strambe si sunt bluury |
1 Attachment(s)
uite ra2....
|
3 Attachment(s)
fiti duri va rog...
|
bmw-->sincer imi place....dar e cam blur..la bara pe fatza in unele locuri cred k sti la ce ma refer.....
-farurile alea negre dau bine dar...tot asa e cam pixelat in anumite locuri ...trebuia sa dau cu smudge sau brush iar negru de pe bara este prea mat.....oricum e frumoasa ... traby-->cam disproportionate rotiile...aia pe fatza e cam mare -nu t mai grabi knd selectezi - bara pe fatza e putin in negregula shelby-->.....misto....atat...dar puteai sa scoti manerul...dar oricum asta nue e greseala..iar jantele dau bine...bv keep up the good work... |
2 Attachment(s)
un pontiac gto....aia de pe masina nu e reflexie ...paintjob ....
|
esapamentu spate dreapta putin blurry
cauciucul pe spate in zona superioara e cam ireal |
unde e cauciucu ireal?...toba da..dar cauciucu?
|
1 Attachment(s)
poate m-i se pare mie...nush
|
5 Attachment(s)
ce parere aveti de masinile astea facute de un incepator ? comment please!
dacia in afara de numar de inmatriculare si de nr dupa capota este cat de cat bine ? |
Quote:
opel : tot e ireal 1310 : jantele cam luminate si janta spate nu e bine pusa , stick-urile is prea opace |
Quote:
DJ-ul--->culorile cam ireale si te as ruga frumos sa pui si tu dacia originala dak vrei...ms mult |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
modestia asta Reme....merci mult pt jante
|