Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

CT97AMD 10-03-12 12:26

Re: Club ESPERO

6 Attachment(s)
Astazi m-am apucat de usa din dreapta,si am scos rugina.Nu am facut poze la fiecare pas,dar am facut poza la " inainte ,dupa".
S-a lasat frig si nu am continuat si cu usa din stanga.
Scuze claritatea,facute cu telefonul
Cert este ca e jale sub cauciucul ala :))

ss_seby 10-03-12 13:20

Frumos a iesit . Faci treaba buna. Cu ce ai scos rugina? Smilgher? polizor sau vreo solutie anume?

CT97AMD 10-03-12 13:26

Perie de sarma,smilgher ceva mai gros,duppa care am curatat bine si am aplicat vopseaua care este defapt un grund :D

ss_seby 10-03-12 13:30

Deci tot forta smilgher si perie sarma ramane. Cred ca ar fii bun si un polizor , dotat cu un disc din acela cu sarma , ceva in genu unei perie de sarma dar pe rotund sa fie actionata de motorul polizorului , sau cum am facut eu odata , cu o bormasina. Dar vorba ta , smilgherul e sfant !! Sa pui poze si cu cealalalta usa dupa ce faci :D

Geo_ZGA 10-03-12 13:32

Daca nu ai dat si cu ceva contra ruginii, degeaba... o sa iasa din nou. Grundul protejeaza doar.
Data viitoare cumpara o solutie contra ruginii, am inteles ca ar fi foarte buna una de la Loctite, inca nu am folosit-o dar o voi face la vara. Dupa ce cureti cu peria de sarma si smirghel, dai cu deruginol, cureti iar cu peria, iar deruginol... pana nu se mai vede absolut deloc rugina. Degresezi cu diluant si, daca e cazul, chituiesti putin, sa astupi eventualele gaurele/gauri, dupa care dai cu tratamentul pt rugina si dupa ce se usuca dai cu grund si vopsea.

johnsonxxl 10-03-12 13:38

eu am folosit deruginol si am ramas uimit de ce efect ok a avut :D

ss_seby 10-03-12 13:38

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 4924089)
Daca nu ai dat si cu ceva contra ruginii, degeaba... o sa iasa din nou. Grundul protejeaza doar.
Data viitoare cumpara o solutie contra ruginii, am inteles ca ar fi foarte buna una de la Loctite, inca nu am folosit-o dar o voi face la vara. Dupa ce cureti cu peria de sarma si smirghel, dai cu deruginol, cureti iar cu peria, iar deruginol... pana nu se mai vede absolut deloc rugina. Degresezi cu diluant si, daca e cazul, chituiesti putin, sa astupi eventualele gaurele/gauri, dupa care dai cu tratamentul pt rugina si dupa ce se usuca dai cu grund si vopsea.

Thnks for the answer. Implica ceva atentie si scaparea de rugina. Deci tre sa imi cumpar "neste" solutii. Sa speram ca la AMD numai iese rugina :)

CT97AMD 10-03-12 15:15

De unde sa mai iasa daca ramasese numai tabla goala :))
Am curatat tot:D
La usa cealalta voi face cu bormasina cu perie de sarma in cap,ca asa e prea multa munca.
Voi incerca si cu deruginol :D

Geo_ZGA 10-03-12 18:38

Asa crezi tu ca ai curatat tot ;) Stiu ca dai la perie pana se vede tabla curata, dar tot mai ramane suficienta incat sa iasa din nou... crede-ma ca am mai facut si daca nu dai cu deruginol/feruginol si nu o tratezi cu ceva dupa... tot apare.
Incearca la usa cealalalta si o sa vezi la care apare rugina prima, dupa reparatii.

CT97AMD 10-03-12 19:50

Am sa incerc. Multumesc de sfaturi!

low. 11-03-12 13:45

Am si eu,o tona...daca doriti,va dau si voua :)),sa mai piste nitel caldura si ma apuc usor,usor de ea :)

Altceva?nimeni nu mai misca nimic?

CT97AMD 11-03-12 15:40

Ce sa mai miscam :))
Urmeaza sa schimb eu toba,si ma gandesc la tot traseul dar,cred va ramane doar finala si intermediara.
Imediat ce fac rost de bani mai multisori,o duc la service sa-i faca o punere la punct motor,si sa curete motoru cu solventi,schimbe ulei si filtre,si aia e:d

low. 11-03-12 16:00

ii bun,si eu vrea ca saptamana viitoare sa schimb garnitura de chiloasa,sa vedem ce spune vremea...

low. 11-03-12 18:11

1 Attachment(s)
Am reusit si eu sa fac bord-ul cum doream :)

johnsonxxl 12-03-12 13:33

Quote:

Originally Posted by low. (Post 4926161)
Am reusit si eu sa fac bord-ul cum doream :)

curcubeuleee ti-ai tras ceasuri de hidramata ?:D

All times are GMT +2. The time now is 23:55.

- Copyright 2026 4Tuning