![]() |
|
Re: Club CIELO
Quote:
Pe spate sta destul de bine ca inaltime deci nu vreau sa o ridic sau sa o cobor, mai ales ca am in plan sa ii iau jante pe 15 la primavara. Pe fata sta cam sus si acolo ma gandeam sa pun pe cele de calibra sa coboare mai putin. Vreau sa pun ceva care sa stiu ca nu am probleme cu ele peste cateva luni. Sincer nici nu vreau sa imi bag mana in partea mecanica a masini. Geo_ZGA tu ce ai pe a ta pus? |
Quote:
0251/439.564 Magazinul coreanului din Lapus!!! Bafta |
Quote:
Eu am tot cele de fabrica... si dupa ziua de azi cred ca imi voi inalta masina in loc sa o cobor... o fac off road :lol: glumesc... |
Ma gandeam sa le iau pe cele cu gaz.
Cele de la monroe sunt bune? Sau sachs sunt cele mai bune? scuze moderatorilor pentru dublu post, dar nu am mai avut optiunea edit. Am gasit la 290 ron doua amortizoare sachs cu gaz pentru spate sau 230 ron pentru cele cu ulei. |
am si eu o problema sper sa explic cat mai bine ca sa intelegeti. pe dreapta nu mi se mai aprinde xenonul adica se aprinde ca un blitz si atat. Bun am luat becurile le-am schimbat intre ele m-am gandit ca poate s-a ars dar nici vorba becurile functioneaza perfect acuma problema cred ca este in balast sau din firu dintre balast si bec?
|
Quote:
|
interesant ce zici o sa incerc sa le schimb maine pe lumina sa vad ce se intampla
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Multumesc pentru raspunsuri, chiar imi era frica de faza asta:( |
hai ca esti culmea.... daca nici aici in craiova nu gasesti piese pentru cielo... sunt atatea magazine Daewoo, si pe Dezdrobirii, si la Service Daewoo in Lapus, si la coreean... sau la magazine care importeaza piese, si din astea sunt ff multe...!!!
|
Quote:
|
Pot recomanda inca o marca de amortizoare: LIP, sunt englezesti parca, insa isi fac treaba f bine!
|
Quote:
De unde iei Sachs? |
De la orice magazin de piese auto, daca dai comanda.;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:35. |
|
- Copyright 2026 4Tuning