![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
1 Attachment(s)
Sfatul meu e sa o lasi cum este acuma.Este foarte frumoasa.:oops:
|
dap...si mie mii se pare la fel mai frumaosa... daca vrei schimbare pune-i o capota sport :D cu o aerisire
|
ziceti ca nu merita sa o infoliez? nu stiu de ce dar nu mai imi place fata deloc.....parca e prea banala .....ma gandeam sa o ifoliez..sau sa apelez la u bad boy look ....oricum tin sa va multumesc la toti pt promptitudinea cu care mati ajutat
|
9 Attachment(s)
Va salut, pun si eu cateva poze, ca preferinta as vrea si eu sa vad cum da negru mat pe ea, si fara bandouri in bari:D In rest faceti ce, si cum vreti, jante, coborata, geamuri...
Va multumesc |
bad boy look merge doar cu pleoape... nu imi dau seama cum sa faci bad boy ..
|
Quote:
as vrea ca sa astup gura de aerisire ...capota sa vina putin peste faruri gen pleoapa...dar aerisirea astupata .... |
1 Attachment(s)
NOTA VA ROGG ! :))
|
1 Attachment(s)
RIcKO uite aici o modificare :D
|
astea se gasesc...pleoapele astea... el a zis ca vrea sa dispara aerisirea..asta inseana sa o astupi... dar nu cred ca e bine daca o astupi... ar arata ca un citroien dala vechi rau.. :|
|
amandoua variante incrunta putin masina :D
|
am mai spus.. si eu si tu... arata bine asa... acum e la alegerea lui daca da niste bani ... si sa nu ii placa.. :)
|
1 Attachment(s)
ma gandeam ceva in genul asta
|
pai asta nu e xara ta... sau e? mii se pare ca e un model mai vechi...
|
da e un model mai vechi....dar am vazut la un saxo mai nou tot asa capota umpluta stai sa caut
|
2 Attachment(s)
baieti ...care sunteti bine dispusi ... si aveti chef sa lucrati umpic ... hai ca azi am luat permis`u ...deci merit nu "? :)) doar niste jante rally style/cu buza lata pe ea ...hai ca nu cred ca cer prea mult ... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning