![]() |
Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG
Nu stiu de ce va agitati asa despre masina lui.Intr-adevar este frumoasa dar eu nu vad nimik original la masina asta,decat o copie care se incearca a fi cat mai fidela dar ii lipseste exact ceea ce este mai important. INIMA ! (motorul pentru cei care nu s-au prins) Inainte de aceasta schimbare masina era minunata,o bijuterie care contropea si stil FRANTUZESC si masina care s-a fabricat la noi.Acum vom zice uite o GORDINA romaneasca doar o copie....
Acum astept sa imi sariti toti in cap ;) |
sti cum se zice gusturile nu se discuta...daca el asta si-a dorit,asta a si facut,si in loc sa criticati mai bine ati aprecia munca si efortul care s-au depus in acest "vis"(cred ca e cel mai corect mod de a numi acest proiect)!;)
ceea ce s-a spus mai sus ca e copie dupa gordini,sa va ganditi si la bmw-urile alea de pe forum la care baliti si le ridicati in slavi cand proprietaru; le face "cadoo"cate un kit m:x bogdane eu iti urez bafta in continuare si sa ai bafta de ea cat mai multi ani(peste 100),mai aleas ca masina este printre singurele dacii din tara care mai razbeste in acest peisaj plin de straine...in loc sa umplem garajele cu autohtonele noastre am ajuns sa stam la cozi la remat sa scapam de ele ptr un biletel...pacat:sad: inca o data multa bafta si de abia astept sa o vad la 4tuning days:D |
Quote:
tu nici macar nu sti ce inseamna gordini. |
Quote:
|
Nu am nici masina de zeci de mii de euro,stiu ce inseamna "GORDINI" care pentru multi dintre voi va aminteste doar de DACIA si urmaresc topicul de cand avea Bogdan dungile RACING pe masina.
Eu il vad pe Bogdan ca pe un simplu om care a incercat sa mai faca ceva din DACIE. Nu il batjocoresc ci pur si simplu am criticat ceea ce vrea el sa faca acum...vorba lui roby wws mai sus : "sa va ganditi si la bmw-urile alea de pe forum la care baliti si le ridicati in slavi cand proprietaru; le face "cadoo"cate un kit m"....cam acelasi lucru face el..pune pe DACIE un kit "GORDINI" sa va "baliti" si voi mari entuziasti. Masina arata cu mult mai bine inainte sa se apuce de ultima modificare de aspect si zic asta din punctul meu de vedere. Bogdan isi face masina cum vrea sufletelul lui dar din moment ce a acceptat sa posteze modificarile pe acest forum a acceptat si criticile care vin sau laudele. |
fratilor de cand nu a mai intrat Bogdan pe aici este mare cearta intre colegi =))
|
Quote:
|
se vede ca uni nu fac diferenta intre o dacie si un gordini...nu vreau sa incep dar cred ca gasesc 50 de diferente intre o dacie si un gordini
|
Quote:
|
dacia,in esenta,e o copie dupa renault :lol:
macar omul nostru face o copie de calitate ;) intradevar..lipseste originalitatea...dar nu cred ca vreunul din noi nu isi doreste macar o tura cu masina asta :-) keep it up! |
Ei baieti , nu am mai intrat de mult sa mai scriu pe aici..vad ca au aparut unele discutii legate de comentariul sincer, dar putin cam revoltat al lui BlueAngel..:rolleyes2
Pe mine nu ma deranjeaza parerea lui, are dreptate in privinta faptului ca fiecare are dreptul la o opinie..totusi, BlueAngel, de unde stii tu asa sigur ca nu iti va placea masina in noua formula?..asteapta sa o vezi gata;) Nu am mai intrat pe forum pentru ca sunt f ocupat, lucrez zilnic pana tarziu la masina..maine va fi o zi plina:rolleyes2 Numai bine tuturor:-)...aaa, si ca noutate..Dacioara are o noua surioara,adica frate..un E30 Coupe8)..nu era pe masura ei Opelul cel cumintel:-) |
F frumos... Sper sa ajung in week-end la Buc...
|
Cu masina nu??!:twisted:
|
abia astept sa o vad la 4tuning days
|
Şi te mai plăngeai de bani domnu' Bogdan...:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning