Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club TICO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/37962-club-tico.html)

TM32CIP 13-01-11 18:46

Re: Club TICO

Multumesc pentru stickere !

yneedlove 13-01-11 21:26

Am si eu o intrebare...cine are euro 2? am si eu o dilema...sub motor...de unde vine galeria....eu aveam un "gat" / tub flexibil...si pt faptul ca avea o gaurica...am fost la tinichigiu cu masina...ok pana aici...
eu am cerut sa fie ala dat jos ca deh era gaurit...acum am scapat de zgomot...ce e drept..masina e ok...fuge...papa benzina putzina...insa...am o problema mai ciudata....acum la relanti imi tremura toba...iar cand plec cu masina de pe loc... trepideaza toba in bara/spoiler ...de imi tremura masina... iar cand pun frana la semafor de exemplu... iar tremura masina....de zici ca stau sa sara placutzele....
intrebare...de la ce e.... si....ce e de facut?:cry::?::!:

Ce de probleme cu stikerele...ms man....LIVIU.....am luat si eu...insa ma gandesc...sa il pun...sau inca nu... :rolleyes2:?:

B-99-SAA 14-01-11 09:04

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3982392)
Multumesc pentru stickere !

Cu placere :D Costa 7.5 lei, transport inclus :lol:

TM32CIP 14-01-11 09:11

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3984088)
Cu placere :D Costa 7.5 lei, transport inclus :lol:

n-ai primit banii ??? :shock:

B-99-SAA 14-01-11 10:31

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3984098)
n-ai primit banii ??? :shock:

De la cine? Sau cum i-ai trimis? N-am primit nimic momentan.... :rolleyes2

Tank 14-01-11 11:42

dak ai trimis prin posta...mai dureaza putin pana primesti banii

TM32CIP 14-01-11 11:47

exact. am primit instiintare, am mers, primit plic, platit, larevedere. ar trebui sa te anunte cand soseste fabuloasa suma in capitala :lol:

Tank 14-01-11 11:49

eu cand am mai trimis chestii prin posta... venea postarita la usa cu cioc cioc si-mi dadea banii :D

STREET 14-01-11 12:38

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 3984519)
exact. am primit instiintare, am mers, primit plic, platit, larevedere. ar trebui sa te anunte cand soseste fabuloasa suma in capitala :lol:

nu mai ajunge
o impoziteaza si ii mai raman 50 de bani:lol:

dany_pkt 14-01-11 14:34

cine ma poate ajuta si pe mine din bucuresti sambata cu urmatoarele probleme:

nujtiu ce naiba au sabotii pe spate ca nu mai tine frana de mana, si cateodata mi se blocheaza rotile pe spate dar isi dau drumul: am nevoie de cineva sa ma ajute cu nijte chei , cred ca de 32 e aia de la tambur sa il scot.

iar pe fata dand iau viraje trozneste ceva si sigur nu e caseta de directie pt ca am reconditionato recent si i-am schimbat bucsele in ea , insa am schimbat si amortizoarele recent si tind sa cred ca de la flanse vine sunetul desi sunt noi , ca sa nu mai spun ca la denivelari mici troncane ceva , insa articulatia nu are nici cel mai mic joc . eu banuiesc ca nu or fi fost stranse bine amortizoarele si as avea nevoie de nijte cleme pt arcuri ca sa dau amortizoarele noi sa le strang.

lughy_gsm 14-01-11 14:41

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3984946)

nujtiu ce naiba au sabotii pe spate ca nu mai tine frana de mana, si cateodata mi se blocheaza rotile pe spate dar isi dau drumul: am nevoie de cineva sa ma ajute cu nijte chei , cred ca de 32 e aia de la tambur sa il scot.

iar pe fata dand iau viraje trozneste ceva si sigur nu e caseta de directie pt ca am reconditionato recent si i-am schimbat bucsele in ea , insa am schimbat si amortizoarele recent si tind sa cred ca de la flanse vine sunetul desi sunt noi , ca sa nu mai spun ca la denivelari mici troncane ceva , insa articulatia nu are nici cel mai mic joc . eu banuiesc ca nu or fi fost stranse bine amortizoarele si as avea nevoie de nijte cleme pt arcuri ca sa dau amortizoarele noi sa le strang.

de man...astea sunt din cauza distractiilor pe zapada ;)

dany_pkt 14-01-11 14:43

e fier dao dreaq se rezolva:)

B-99-SAA 14-01-11 15:11

Trozneste numa la gropi, sau si la viraje? La gropi poate sa fie pivotul, ala daca se rupe in mers ai cam belito! Si mai ia in calcul planetarele... Poate sa fie si de la amortizoare, desi nu prea ai ce sa strangi la ele... se cunostea daca era ceva...

Tank 14-01-11 16:40

la tamburi iti trebuie o cheie de 22 sau 24.. ceva de genu

VDAN 14-01-11 18:14

Quote:

Originally Posted by dany_pkt (Post 3984946)

pe spate saboti trebuie reglati,si mie mi a ramas pe spate blocata o roata,sper sa ai rabdare sa scoti tamburii:D,ar fi bine sa iti iei un spray de frane,o sa le cureti mai repede:D

All times are GMT +2. The time now is 15:59.

- Copyright 2026 4Tuning