![]() |
|
Re: Discutii Diverse Intre Useri
Quote:
defapt si de drept faza am vazut-o in ziar si am cautat pe net sa vad daca o gasesc si am gasit-o :lol::lol: da nu e asta problema faza e ca ne baga pe toti la un loc cu aia care nu stiu ce inseamna sa te dai ACUM si te mai dai peste 1 ora 2 nu tata aia se dau din 30 in 20:lol::evil: de secunde.....si cu Mercedes S class :rolleyes2 si nici nu se gandesc macar la consecinte, aia sunt adevarati teribilisti care nu au nici macar 1 an de permis si fac ce fac ca domle eu stiu sa conduc......si de faza cu gropile las-o mai moale ca eu de 2 saptamani in fiecare zi ai injur de toate neamurile.....doar ai vazut ce e pe Stirbei Voda dupa unitatea militara:evil::evil::evil: LE: "Viteza era destul de mare, drept dovada ca la incadrarea pe noul sens de mers, portbagajul a derapat spre dreapta." portbagajul a derapat ????:lol::lol::lol::lol::lol: eu stiam ca derapeaza masina dar nu portbagajul dar ma rog o fi vre-un BeMeveU "dala" mai nou:rolleyes2:lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mercedes S class: asa sunt copii de bani gata nu ii intereseaza de nimic.......... |
Quote:
|
Da,eronata la maxim informatia..Inainte de a se publica un articol in ziar,cred ca ar fi mai bine sa va documentati de la fata locului.Invit la o discutie fata`n fata pe autorul articolului..Poate si noi avem ceva de zis si nu ne asculta nimeni..Astept un raspuns.Invitatia ramane valabila.
Sa vedem daca primesc raspuns pozitiv...O sa discutam pe larg despre tot.. |
Quote:
|
pai ce legatura au gropile cu reportaju lor ? :D
|
Quote:
|
ba nene. de COCALARI ati auzit?
|
ha :))))
|
Quote:
handicapati redusi mintal ei sunt cei mai tari cei mai mari cand de fapt PUT dezinformeaza mai mult decat informeaza sunt neste milogi isi dau atata importanta cand de fapt ei nu isi vad lungul nasului habar nu au pe ce lume traiesc niste TAPARI niste CACANARI mai sspun ca ei mai au si neste facultati in spate si habar nu au cum se srie CORECT in limba romana sa continui ??? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning