![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
4 Attachment(s)
quick_silver2: frumos.ce planuri ai cu el?
DariusAlexandru: am comandat una stock din germania ca cealalta crapase asa ca am pus ce-am gasit prin garaj BMW-ul are incaltari noi Si cu GT500 am fost la un eveniment unde am primit o placuta personificata |
4 Attachment(s)
A venit si Supra de la vopsitorie.Si cu 1000 de euro am cumrapat un motor nou si scaune sport.Si am facut-o Stance.
|
Quote:
|
E30-ul a suferit aseara un accident, am rulat cu 250 km/h pe autostrada,cand dintr-o data mi-a explodat un cauciuc pe spate,am fost aruncat afara de pe autostrada,masina s-a rostogolit de vreo 5-6 ori,oprinduse cu rotile in sus , motorul inca a continuat sa mearga inca 5 minute apoi sa oprit (cred ca sa gripat)sunt multumit ca am scapat cu viata insa pentru 4 saptamani voi lua pauza, voi avea piciorul in ghips.....Pana atunci voi gasi o masina old school.....
|
1 Attachment(s)
salutare dragi colegi astazi mi-au venit si mie nr la e46 si sunt bucuros :D acuma pot rula cu el :lol: scuzati ca nu prea am mai postat dar sunt in cautare de bara pentru golf iar interiorul mai are putin maine imi va ajunge masina acasa si sa vad cum imi va iesi interiorul :D
|
3 Attachment(s)
In sfarsit acum 10 minute am terminat de kituit partile care fusese'ra pline de rugina.
|
3 Attachment(s)
@mini cooper-Dar tu primesti masina de la vopsit...o si asamblezi...ii si faci camberul la roti...mai pui piese in +...uita-te si tu in urma la mine...la Equinox....la Darius...la astia...si invatza!
@tabokubmw-Ma bucur ca esti bine...mare pacat de masina! @Ride*RaCe-Da masina ta leviteaza???:lol: Pune-o si tu pe elevator...8) Masina a fost asamblata complet...Tomas si cu Darius sunt varza, nimeni nu a dormit noaptea trecuta!...THX baieti! Acum sunt in cautare de jante...dar nu prea imi dau seama ce s-ar potrivi pentru ea.:rolleyes2 |
Quote:
:lol::lol::lol: ba tu ai fost la mine in garaj si nu te`ai dus sa te uiti in depozit deloc dupa jante?:lol::lol: |
4 Attachment(s)
Salut acum dimineata iam dat 2 maini de grund la masina si arata bine:X
Si cred ca nu voi mai duce masina la vopsit va ramane asa:X |
1 Attachment(s)
Deci , sper ca ati observat ca nu am mai dat nici un semn de viata .. Scumpa mea pisica a fost implicata intr-un accident de circulatie foarte grav .. Eu am iesit din spital acum ceva timp .. Masina a fost data la dezmembrari :) Am luat motorul pe care l-am reconditioanat repede .. In scurt timp mi-am luat tot un e36 sanatos fara pic de rugina.. initial a fost 1.6 benzina , i-am facut transplantul cu motorul m3 , evacuare m3 etc .. Va las pe voi sa va dati cu parerea .. Din pacate i-am facut doar o poza :p Enjoy :D
P.S. : Va trebui sa ma apuc de reglaje la roti , suspensie si multe altele ( suspensia este pe aer ) |
4 Attachment(s)
La ora 12 a ajuns suspensia sport reglabilă GReddy Type-S împreună cu discurile de frână şi etrieri Brembo.
Deja au fost montate,am avut şi puţin ajutor şi acum dau alarma aftermarket jos de pe maşină. Câteva poze: Attachment 2495634Attachment 2495635Attachment 2495636Attachment 2495637 @Rid3r*RaCe: Te descurci foarte bine.Felicitări. @nyckmen: Să învârţi sănătos jantele de pe E46. @dms28: Cred că i-ar sta mai bine cu nările negre. :D @KidForDrift: Ceva old school desigur.Stai liniştit,după ce am ajuns am dormit o oră şi mi-au venit frânele şi suspensia pt. pisică,şi m-am apucat să le montez.:-) @sYdanyel: Ce J-uri. :shock: Să ai parte de ea.Este frumoasă. |
6 Attachment(s)
Syndaniel-ai mare grija data viitoare...
Darius-arata bine jagla...sa o pastrezi cat mai originala Si c`am asa arata un golf 2 complet cu suspensii air..:-P ... si am gasit deja sa il dau golful ... maine il voi duce unui iubitor de masini stanced :D La Trueno Am schimbat suspensia pe spate...si va ramane in garaj ceva vreme....pana ma gandesc daca ma voi apuca sa o continui de construit |
Mersi Tomas,nici cazanu' tău nu arată rău.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning