![]() |
|
re: Club Ford Capri
... sa continuam
Mi-a ajuns MT75-ul cu toate internele + carcasa din aluminiu noi-noute, imi mai trebui cablurile si prinderile lor (are cineva?). Iar astazi am platit suspensiile coilover + reglaj pe amortizor pentru spate. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
~500 ron cu tot cu transport, pret in care am inclus si un al doilea set de arcuri
|
pomana :)
|
Quote:
|
se potriveste chiuloasa (chiulasa este termenul corect) de 3000 pe 2300?
|
3.0L e Essex(si daca gasesti asa ceva ia-l cu totul :wink: ) iar chiulasa acestuia are 3 porturi de evacuare, 2.3 e Cologne si chiulasa are 2 porturi de evacuare, deci NU, nu se potrivesc, nu din pricina acestor porturi de evacuare cat a blocurilor care sunt diferite.
Ce au patit ale tale? :shock: |
Quote:
Quote:
Da, exista amortizoare cu reglaj electric. |
1 Attachment(s)
Quote:
cam asa arata, azi lam vazut. |
Quote:
asa-i? |
Quote:
Exact masina din poza atasata este cea pe care ai vazut-o tu si de pe care vrei sa iei motorul? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Daca vei face testele impuse de RAR (dupa cum vad eu ca arata masina, raportat la ce vrei sa pui pe ea) vei face mai multe drumuri pana cand vei aduce toata masina acasa. Cea din pozele postate de Silencer ti se va parea joaca de copii. :D Dar pentru 600 de euro merita toata distractia asta. ;) ps: In acest moment mi se pare geniala intrebarea ta cu chiulasele de pe cossie de 2.9 puse pe cologne 2.3... fantastic! |
| All times are GMT +2. The time now is 19:43. |
|
- Copyright 2026 4Tuning